Tetris 99 Maximus Cup Event met Kirby’s Return to Dream Land Deluxe thema

Tetris 99 Maximus Cup Event met Kirby’s Return to Dream Land Deluxe thema

Samenvatting:

Tetris 99, het populaire multiplayer-puzzelspel voor de Nintendo Switch, organiseert zijn 33e Maximus Cup-evenement, en dit keer is het een speciale samenwerking met Kirby’s Return to Dream Land Deluxe. Als Nintendo Switch Online-lid kunnen spelers deelnemen aan het evenement door de Tetris 99 online-modus te spelen en evenementpunten te verdienen op basis van hun plaatsing in elke wedstrijd. Zodra ze 100 evenementpunten hebben bereikt, kunnen spelers het Kirby’s Return to Dream Land Deluxe-thema ontgrendelen, dat speciale achtergrondafbeeldingen, muziek en Tetrimino-ontwerpen bevat.

We bespreken alle details van het komende Tetris 99 Maximus Cup-evenement met Kirby’s Return to Dream Land Deluxe, inclusief hoe je kunt deelnemen, hoe je evenementpunten kunt verdienen en welke speciale content er in het thema zit. We behandelen ook recente wijzigingen in Tetris 99 en geven een overzicht van Kirby’s Return to Dream Land Deluxe. Dus, laten we erin duiken!


Tetris 99 Maximus Cup-evenement – Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Tetris 99 is een multiplayer-puzzelspel dat in 2019 werd uitgebracht voor de Nintendo Switch. In het spel strijden 99 spelers in realtime tegen elkaar, waarbij de laatst overgebleven speler tot winnaar wordt gekroond. De game heeft sinds de release talloze updates en samenwerkingen ontvangen, en het komende 33e Maximus Cup-evenement met Kirby’s Return to Dream Land Deluxe is een van de spannendste tot nu toe.

video
play-rounded-fill

Maximus Cup-evenementgegevens

Om deel te nemen aan het Maximus Cup-evenement, moeten spelers lid zijn van Nintendo Switch Online en de Tetris 99 online-modus spelen tijdens de evenementperiode. Spelers verdienen punten op basis van hun plaatsing in elke wedstrijd, en zodra ze 100 evenementpunten hebben bereikt, ontgrendelen ze het Kirby’s Return to Dream Land Deluxe-thema. Het thema bevat speciale achtergrondafbeeldingen, muziek en Tetrimino-ontwerpen die zijn geïnspireerd op de game Kirby’s Return to Dream Land Deluxe.

Recente wijzigingen in Tetris 99

Nintendo heeft onlangs wijzigingen aangebracht in het puntensysteem in Tetris 99, waardoor spelers de kans krijgen om meer punten te verdienen dan voorheen als ze tussen plaats #90 en #2 staan ​​in een wedstrijd. De nummer 1-plek kent nog steeds 100 punten per gewoonte toe. Deze wijzigingen maken het voor spelers gemakkelijker om evenementpunten te verdienen en het Kirby’s Return to Dream Land Deluxe-thema te ontgrendelen tijdens het Maximus Cup-evenement.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe is een platformgame die in 2011 voor de Wii werd uitgebracht. In de game strijden Kirby en zijn vrienden tegen vijanden in Dream Land om stukken van een gecrasht buitenaards ruimteschip te verzamelen. De game werd goed ontvangen door critici en fans en is een geliefde klassieker in de Kirby-serie geworden.

Het speciale thema van het Tetris 99 Maximus Cup-evenement is geïnspireerd op Kirby’s Return to Dream Land Deluxe en bevat achtergrondafbeeldingen, muziek en Tetrimino-ontwerpen uit de game. Het is een unieke kans voor fans van de Kirby-serie om de game op een nieuwe manier te ervaren en voor Tetris 99-spelers om exclusieve content te ontgrendelen.

Conclusie

Het Tetris 99 Maximus Cup-evenement met Kirby’s Return to Dream Land Deluxe is een geweldige kans voor spelers om exclusieve content te verdienen en een geliefde game op een nieuwe manier te ervaren. Door de online modus Tetris 99 te spelen en evenementpunten te verdienen, kunnen spelers het Kirby’s Return to Dream Land Deluxe-thema ontgrendelen, dat speciale achtergrondafbeeldingen, muziek en Tetrimino-ontwerpen bevat. Met de recente wijzigingen in het puntensysteem in Tetris 99 is het nu gemakkelijker dan ooit voor spelers om evenementpunten te verdienen en het thema te ontgrendelen.

Grijp deze unieke kans niet om deel te nemen aan het Tetris 99 Maximus Cup-evenement met Kirby’s Return to Dream Land Deluxe. Maak je klaar om het uit te vechten met 99 andere spelers en verdien evenementpunten om het speciale thema te ontgrendelen. We hopen dat je geniet van deze samenwerking tussen Tetris 99 en Kirby’s Return to Dream Land Deluxe.

Veelgestelde vragen
  • 1. Wanneer begint en eindigt het Tetris 99 Maximus Cup-evenement met Kirby’s Return to Dream Land Deluxe?
    • Het evenement begint op 21 april om 00:00 uur PT / 03:00 uur PT en eindigt op 24 april om 23:59 uur PT / 25 april om 02:59 uur ET.
  • 2. Moet ik lid zijn van Nintendo Switch Online om deel te nemen aan het evenement?
    • Ja, je moet lid zijn van Nintendo Switch Online om de online modus Tetris 99 te spelen en deel te nemen aan het Maximus Cup-evenement.
  • 3. Hoe ontgrendel ik het Kirby’s Return to Dream Land Deluxe-thema?
    • Spelers kunnen het thema ontgrendelen door 100 evenementpunten te verdienen tijdens het Maximus Cup-evenement. Evenementpunten worden verdiend op basis van de plaatsing van een speler in elke wedstrijd.
  • 4. Welke speciale content zit er in het Kirby’s Return to Dream Land Deluxe-thema?
    • Het thema bevat speciale achtergrondafbeeldingen, muziek en Tetrimino-ontwerpen die zijn geïnspireerd op de game Kirby’s Return to Dream Land Deluxe.
  • 5. Welke recente wijzigingen zijn er aangebracht in Tetris 99?
    • Nintendo heeft onlangs wijzigingen aangebracht in het puntensysteem in Tetris 99, waardoor spelers de kans krijgen om meer punten te verdienen dan voorheen als ze tussen plaats #90 en #2 staan ​​in een wedstrijd. De nummer 1 plek geeft nog steeds 100 punten per gewoonte.