Tetris 99 – Pokemon Sword / Shield Maximus Cup begint 7 November

Tetris 99 – Pokemon Sword / Shield Maximus Cup begint 7 November

Tetris 99 doet met veel mee. Er was net een Maximus Cup-evenement om Luigi’s Mansion 3 te vieren, en Nintendo kondigt nu al een nieuwe aan.

Deze keer is er een Maximus Cup om de release van Pokemon Sword en Shield te vieren. Van 7 tot 11 november kun je deelnemen en eventpunten verdienen.

Als je ten minste 100 evenementpunten krijgt, ontgrendel je een aangepast thema van Pokemon Sword and Shield.

Over Tetris 99

99 spelers. Grootschalige veldslagen. Non-stop puzzelactie. Gebruik je vaardigheden en strategie om de concurrentie online te verslaan en de laatste speler te worden die blijft staan.

Met deze aankoop ontvang je ook een lidmaatschap van 12 maanden bij Nintendo Switch Online en kunnen leden zich verheugen op deelname aan komende online evenementen om in-game-thema’s te verdienen.

In de Tetris 99 Battle-modus kun je tegenstanders targeten door ze Garbage Blocks te sturen, maar wees voorzichtig … Je rivalen kunnen je terug aanvallen! Versla tegenstanders om K.O. te verwerven. Badges die u het voordeel kunnen bieden bij toekomstige aanvallen.

Meer een traditionalist? Kijk vervolgens hoe lang je offline kunt in de Marathon-modus voor één speler. Terwijl je offline bent, kun je het alleen opnemen tegen 98 CPU-spelers, het opnemen tegen 97 CPU-tegenstanders met een vriend op één Nintendo Switch-systeem of het opnemen tegen maximaal zeven andere spelers die hun eigen systemen en games hebben via een lokale draadloze verbinding