Tetris 99 – Versie 1.3.0 update

Tetris 99 – Versie 1.3.0 update

Nintendo heeft een update uitgebracht voor het Nintendo Switch Online exclusieve spel Tetris 99.

Versie 1.3.0

De versie 1.3.0-update beloont nu rankingpunten tijdens evenementen en repareert ook verschillende bugs om de gameplay-ervaring te verbeteren. Je kunt de update downloaden door simpelweg je Nintendo Switch met internet te verbinden.

video
play-rounded-fill

Over Tetris 99

99 spelers … maar er blijft er maar één over! TETRIS® 99 is het iconische puzzelspel zoals je het nog nooit hebt gezien. Kun jij de juiste strategie kiezen voor de beste 98 andere spelers online * – allemaal op hetzelfde moment ?!

TETRIS® 99 is beschikbaar als een exclusief aanbod voor leden van de Nintendo Switch Online betaalde lidmaatschapsservice. TETRIS 99 draait tenslotte om online strijden tegen dominantie van block-dropping tegen spelers over de hele wereld!

Maak slim gebruik van Tetris ™ Line Clears, KO de andere 98 spelers en word de enige overlevende!

De basis

Omdat verschillende Tetriminos boven aan het scherm verschijnen, moet u ze op hun plaats houden met de richtingstoetsen en het scherm helemaal naar boven sluiten. Voltooi een rij blokken en de lijn verdwijnt, verdien je punten. Wis vier regels tegelijk om een ​​’Tetris ™ Line Clear’ te krijgen – en als je meerdere Tetris ™ Line Clears op een rij gooit, zul je echt de punten verzamelen en je vijanden onder druk zetten!

Schakel ze uit

Telkens wanneer u twee of meer regels tegelijkertijd wist, stuurt u Garbage Blocks naar uw tegenstanders en vult u hun schermen in met moeilijk te verwijderen obstakels. Met 98 andere spelers in elk gevecht, word je vanuit alle richtingen aangevallen met Garbage Blocks. Raak niet ontmoedigd – sla terug met aanvallen van jezelf door lijnen te wissen!

Je wordt gewaarschuwd voordat er vuilnisblokken aankomen en je kunt zelfs zien hoeveel lijnen je opkomen, zodat je jezelf kunt voorbereiden! Kijk uit voor waarschuwingen over binnenkomende aanvallen en verander je aanpak op elk gewenst moment, met behulp van de juiste stick om te kiezen welke soorten spelers je wilt targeten met je eigen Garbage Blocks.

Ad