Tetris 99 x Miitopia

Tetris 99 x Miitopia

Tetriminos zijn uit de lucht komen vallen? Hoezee! Voor een dappere avonturier zoals jij is dit een geweldige kans om je moed te testen in de strijd. Bestijg je trouwe ros en galoppeer naar de frontlinies om je bij Tetris 99 aan te sluiten voor een nieuwe MAXIMUS CUP met Miitopia-thema!

video

Tetris 99 21e MAXIMUS CUP

Het Tetris 99 21e MAXIMUS CUP-evenement van deze week geeft je de kans om een ​​in-game thema te verdienen op basis van de Miitopia™-game. Met Tetris 99 op het Nintendo Switch™-systeem kun je je reflexen en behendigheid op de proef stellen. Of je nu een bekende krijger, popster of chef-kok bent, er gaat niets boven ontspannen aan het eind van de dag met een stevige uitdaging in de nieuwste MAXIMUS CUP.

Het Tetris 99 21e MAXIMUS CUP-evenement loopt van 18 juni om 00:00 uur PT tot 23:59 uur. PT op 21 juni. *ja we zijn een beetje laat hiermee*

Om deel te nemen, hoeven Nintendo Switch Online-leden* alleen de online modus Tetris 99 te spelen tijdens de evenementperiode. Spelers verdienen evenementpunten op basis van hun plaatsing in elke wedstrijd. Zodra spelers in totaal 100 evenementpunten hebben verzameld, wordt een nieuw thema ontgrendeld, met achtergrondkunst, muziek en Tetrimino-ontwerpen geïnspireerd op Miitopia.

De Dark Lord mag dan wel gezichten trekken in Miitopia, maar met genoeg vaardigheid en geluk kun je de overwinning uit de klauwen van de nederlaag rukken in Tetris 99. Als je Miitopia hebt gespeeld, heb je er waarschijnlijk van genoten om het spel te injecteren met je eigen cast van Mii-personages. Nu kun je Tetris 99 injecteren met een ondeugende Miitopia-charme.

Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online-leden kunnen ook genieten van online spelen en de Save Data Cloud-functie in een groot aantal compatibele games, samen met toegang tot meer dan 100 klassieke NES- en Super NES-games, een smartphone-app die de functies van ondersteunde games verbetert, en het competitieve online gevechtsspel PAC-MAN™ 99. Na vier decennia van iconische gameherinneringen is PAC-MAN terug in het doolhof, klaar om op die altijd ongrijpbare geesten te jagen. Maar deze keer neem je het op tegen 98 medespelers om als laatste PAC-MAN te eindigen.

Voor meer informatie over alle voordelen en diensten die beschikbaar zijn met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap, en voor meer informatie over een gratis proefperiode van zeven dagen, ga je naar het Nintendo Switch Online-gedeelte in het Nintendo Switch HOME-menu of ga je naar https://www.nintendo.com/switch/online-service/

Ga voor meer informatie over Tetris 99 21st MAXIMUS CUP naar de Tetris 99-website.