Tetris Effect: Connected komt op 8 oktober 2021

Tetris Effect: Connected komt op 8 oktober 2021

Nintendo Switch-bezitters kunnen later dit jaar eindelijk de sensatie van Tetris Effect ervaren!

Tijdens de Indie World Showcase heeft Nintendo onthuld dat Tetris Effect: Connected op 8 oktober 2021 naar de Nintendo Switch komt.

In dit raadselachtige meesterwerk spelen spelers meer dan 30 podia en 10+ modi met lokale of zelfs platformonafhankelijke multiplayer!

Ervaar Tetris zoals je nog nooit eerder hebt gezien, gehoord of gevoeld in het innovatieve Tetris Effect: Connected van @enhance_exp. Speel solo en neem het op tegen je vrienden in online of lokale multiplayer! Komt op 8 oktober naar #NintendoSwitch! #IndieWorld

video

Over Tetris Effect: Connected

Tetris Effect: Connected is Tetris® zoals je het nog nooit hebt gezien, gehoord of gevoeld: een ongelooflijk verslavende, unieke en adembenemend mooie heruitvinding van een van de populairste puzzelspellen aller tijden, van de mensen die je het bekroonde Rez Infinite en het legendarische puzzelspel Lumines hebben gebracht.

Muziek, achtergronden, geluiden, speciale effecten – alles, tot aan de Tetris-stukken zelf, pulseert, danst, glinstert en explodeert perfect synchroon met hoe je speelt, waardoor een van de 30+ podia en 10+ van de game ontstaat modi iets dat je keer op keer wilt ervaren.

Een uitdaging voor de geest en een feest voor alle zintuigen, Tetris Effect: Connected is het perfecte excuus om Tetris opnieuw te spelen… en opnieuw… en opnieuw, en opnieuw, en opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw en…

– Inclusief platformonafhankelijke multiplayer! Spelers op verschillende platforms kunnen gemakkelijk deelnemen aan Friend Match-ruimten met de nieuwe Room ID-functie.

– Toeschouwermodus is beschikbaar in Friend Matches. Een kamer kan maximaal 8 personen bevatten.

– Bevat de “Zone”-monteur, waarmee spelers de tijd kunnen stoppen (en Tetriminos vallen) door “de Zone” te betreden en ofwel uit een lastige situatie te komen die anders zou kunnen leiden tot “Game Over”, of extra rij te verzamelen wordt gewist voor bonusbeloningen.

– Multiplayer-modus “Zone Battle”, die traditionele 1-op-1 Tetris-gameplay door elkaar schudt via de tijdremmende Zone-monteur die beroemd is geworden in Tetris Effect.

– Een “Verbonden” coöpmodus, waarin maximaal drie spelers hun Tetris-speelvelden letterlijk met elkaar kunnen verbinden en als één kunnen spelen.

– Meer dan 30 verschillende podia, elk met zijn eigen muziek, geluidseffecten, grafische stijl en achtergrond die allemaal evolueren en veranderen terwijl je ze speelt.

– Gerangschikt en niet-gerangschikt spel, matchmaking en spelervoortgang voor ontgrendelbare avatars.