Tevi aangekondigd

Tevi aangekondigd

Tevi is een binnenkort te verschijnen Metroidvania-game voor de Nintendo Switch die werd onthuld door CreSpirit en GemaYue. De release van de game staat gepland voor het derde kwartaal van 2023.

Het werk dat CreSpirit en GemaYue aan Rabi-Ribi hebben gedaan, heeft hen beroemd gemaakt. Die kan nu worden gekocht in de eShop voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Tevi

Tevi is een actievol 2D-avontuur dat aspecten van Metroidvania, bullet hell en spektakelvechter op vloeiende wijze samenvoegt. Stap in de gepixelde wereld van Tevi en begin je reis. Verken een groot, onderling verbonden universum dat wordt geteisterd door conflicten en ontdek onderweg allerlei verborgen waarheden. Je komt een grote verscheidenheid aan vrienden en vijanden tegen, waaronder engelen, duivels en personages met schattige dierenoren. Vergroot uw mogelijkheden door uw uitrusting te verbeteren en nieuwe items te verwerven. Stel je personage samen volgens de speelstijl die je leuk vindt. Vecht je een weg door epische confrontaties door te hakken, te ontwijken, te schieten en indrukwekkende combinaties uit te voeren.