The Addams Family: Mansion Mayhem komt 24 september

The Addams Family: Mansion Mayhem komt 24 september

Ontwikkeld door PHL Collective en uitgegeven door Outright Games, The Addams Family: Mansion Mayhem is een 3D co-op platformgame waarin spelers de leiding nemen over The Addams Family om red hun landhuis van een mysterieuze indringer.

De game wordt momenteel op 24 september uitgebracht voor Nintendo Switch en andere platforms, net voordat het vervolg van de film in oktober uitkomt.

video
play-rounded-fill

Metro Goldwyn Mayer (MGM), een toonaangevend entertainmentbedrijf, en Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, werken samen met ontwikkelaarsstudio PHL Collective , zijn verheugd om ‘The Addams Family: Mansion Mayhem’ aan te kondigen.

Over The Addams Family: Mansion Mayhem

Deze gloednieuwe videogame laat de iconische spookachtige familie zien terwijl ze aan een nieuw avontuur beginnen in de wereld van de populaire animatiefilmfranchise en dit jaar op tijd voor Halloween uitkomen op PlayStation®, Nintendo Switch™, Xbox en digitale pc-platforms.

In dit hilarische 3D-platformavontuur speel je als Wednesday, Pugsley, Gomez en Morticia in coöp voor 4 spelers voor een spannende familiegame-angst! Help de Addams Family om hun landhuis te redden van een mysterieuze bezoeker die vastbesloten is om het over te nemen. Verken de donkerste diepten van het landhuis, magische mysteries en ontdek geheimen terwijl je de speciale vaardigheden van elk personage gebruikt, waaronder Gomez’s Mazurka Sabre en de huisdierenoctopus Socrates van woensdag. Los samen puzzels op en vind relikwieën die de huiveringwekkende geschiedenis van het landhuis onthullen.

Belangrijkste kenmerken

  • Word lid van de familie – Ervaar de maffe wereld van de Addams Family in een origineel verhaal gebaseerd op de populaire animatiefilmfranchise!
  • SAVE THE MANSION – Breng de gruwelijk spannende geschiedenis van het Addams Family Mansion samen in een 3D-platformavontuur!
  • COMPETITIEVE MINIGAMES – Spring, stoot en race je een weg naar de overwinning!
  • SOLO OF SAMEN – Verken het Addams Mansion alleen of met maximaal 4 spelers op hetzelfde scherm!

‘Addams Family: Mansion Mayhem’ zal de eerste Addams Family-videogame zijn die sinds 2001 op console wordt gelanceerd. De tijdloze aantrekkingskracht van de ‘Addams Family’s’ overspant generaties met veel fans die dol zijn op het alomtegenwoordige themalied en betrekking hebben op de diverse cast die vormt de familie van meerdere generaties.

De franchise, die debuteerde als een stripverhaal, inspireerde in de loop van meer dan 80 jaar angstaanjagende populariteit voor tv-series, films, strips, speelgoed en verzamelobjecten. De familie keerde terug in de animatiefilm ‘The Addams Family’ uit 2019, met een cast vol sterren en een enorm succes aan de kassa, waarmee ze wereldwijd meer dan $ 200 miljoen verdienden.

Een vervolg ‘The Addams Family 2 ′ wordt naar verwachting in oktober 2021 uitgebracht.

“Het is erg spannend om niet alleen voor het eerst met MGM samen te werken, maar ook om met hen samen te werken aan The Addams Family – een van de grootste familie-entertainmentmerken aller tijden”, zegt Terry Malham, CEO van Outright Games . “Voor ons is het een waar genoegen om een ​​spannende familie-avonturenvideogame te maken, met een van de meest iconische en duurzame families in de hele populaire cultuur.”

“Onze fanbase voor The Addams Family omvat generaties en continenten, en ze zijn altijd op zoek naar andere manieren om contact te maken met de personages en de verhaallijn”, zegt Robert Marick, Executive Vice President MGM Global Consumer Products & Experiences.

“Met de lancering van de nieuwe game met Outright Games bieden we fans de mogelijkheid om te genieten van de griezelige en innemende charme van Wednesday, Pugsley, Gomez en Morticia, tot ver na de filmrelease dit najaar.”

Ad