The Adventure Pals komt eraan

The Adventure Pals komt eraan

Er komt nog een andere indie-titel bij de Nintendo Switch en die game is de co-op-platformer The Adventure Pals. De game komt in april naar de PlayStation 4 en Xbox One, maar het team zegt dat de Nintendo Switch-versie kort daarna komt.

Armor Games Studios en ontwikkelaar Massive Monster hebben aangekondigd dat hun actievolle co-op-platformgame The Adventure Pals binnenkort wordt gelanceerd – 3 april zelfs! – op het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, Xbox One, Windows PC en Mac.

De game komt binnenkort ook in april op Nintendo Switch ™.

Vier dat The Adventure Pals komt

Om dit te vieren, heeft het team vandaag de eerste gameplay-opnames van de Nintendo Switch-versie van de game uitgebracht, met een snelle blik op de Nintendo Switch in de lokale coöpmodus.

De twee vriendjes rijden op giraffen, geven cupcakes aan een kat, maken een nieuwe rockvriend en vechten zich een weg door vijanden terwijl ze hun ontvoerde opa proberen te redden.

video
play-rounded-fill

Over The Adventure Pals

De Adventure Pals is een side-scrolling actieavontuurplatform over vriendschap en verkenning, met RPG-elementen en lokale coöp voor drop-in / drop-out.

Spring op je giraffe, Sparkles en ontdek 105 niveaus in vijf grillige werelden vol met unieke speurtochten en personages, waaronder zombiepiraatpoezen, post-apocalyptische dinosaurussen en hotdogs die explosieve mijnen poepen.

Help een walvis het vertrouwen te herwinnen, een kant te kiezen in de strijd tussen toast en dinosaurus, reis naar een legendarische verzonken stad, beslis het lot van een piraat verkiezing en meer, allemaal terwijl je nivelleert om nieuwe en krachtigere vaardigheden te krijgen!

Ad