The Alliance Alive HD Remastered deze herfst

The Alliance Alive HD Remastered deze herfst

Nadat Famitsu had aangekondigd dat Nintendo 3DS-titel The Alliance Alive een HD-remaster op de Nintendo Switch en PlayStation 4 ging krijgen, vroegen velen of het spel naar het westen zou komen.

video

Het antwoord is ja

Nou, je hebt nu je antwoord gekregen, zoals NIS America vandaag aankondigde tijdens hun livestream dat het spel dit najaar naar het westen zal trekken.

Er zullen twee versies van de game beschikbaar zijn. Je kunt de lanceringsversie kopen die wordt geleverd met negen knipselpapier-poppen “Night Ravens”, of je kunt de limited edition van $ 64,99 kopen, inclusief een exemplaar van het spel, hardcover kunstboek, soundtrack-cd en een verzamelbox. Hier zijn de details:

Over The Alliance Alive HD Remastered

Een tijdperk van duisternis heeft de wereld overkomen. The Dark Current, een cataclysmische gebeurtenis veroorzaakt door de opkomst van de Daemons, heeft de bevolking gedecimeerd en het land in afzonderlijke regio’s verdeeld, waardoor de overlevenden onderworpen zijn aan onderwerping door Daemonic-opperheren.

Om hun huis terug te winnen en hun mensen te bevrijden, zal een onwaarschijnlijke gemeenschap van helden zich verenigen om een ​​vurige revolutie te ontketenen. Verken verschillende rijken, krijg nieuwe vaardigheden in het heetst van de strijd en sluit allianties om tegen de Daemons te staan!

Belangrijkste kenmerken

  • Een levendige wereld – Ontdek tal van themaruimtes met schepen, dierenopnames en vliegmachines.
  • Gesmeed in de strijd – Ontsteek je vastberadenheid om kritieke aanvallen uit te voeren en nieuwe vaardigheden voor je personages in het midden van de strijd te ‘ontwaken’.
  • Samen staan ​​- Vorm allianties met verschillende Gilden om je kracht te versterken, terwijl je toegang krijgt tot nieuwe voertuigen, gebieden, magie en meer.