The Alliance Alive HD Remastered – Eerste 20 minuten

The Alliance Alive HD Remastered – Eerste 20 minuten

Benieuwd hoe goed de Alliance Alive HD Remastered eruit ziet? Dankzij ContraNetwork kunt u nu de eerste 20 minuten van de bijgewerkte RPG-port controleren.

Ga met negen heroïsche verzetsleden op een zoektocht om de wereld te bevrijden – terwijl ze vechten tegen hun Daemon-overheersers en ernaar streven om de blauwe lucht te herstellen!

video
play-rounded-fill

Over The Alliance Alive HD Remastered

Ervaar de wereld van The Alliance Alive HD Remastered in een nieuw licht! Nieuwe visuals, een bijgewerkte interface en meer wachten op je in dit epische verhaal van proeven en triomfen.

De mensheid is verbrijzeld door Daemons binnen te vallen vanuit een ander rijk. Om hun huis te heroveren, zal een onwaarschijnlijke gemeenschap van helden zich verenigen om een vurige revolutie te veroorzaken. Verken verschillende door Daemon bestuurde rijken, wek je innerlijke kracht in de hitte van de strijd en vorm allianties om een kracht te verzamelen die sterk genoeg is om tegen de binnenvallende krachten te staan.

De Alliance Alive HD Remastered zal de VS bereiken op 8 oktober 2019. Ondertussen ontvangen Europeanen de game later op 11 oktober 2019 en Oceanië zal deze laatste op 18 oktober 2019 ontvangen.