The Alliance Alive HD Remastered trailer

The Alliance Alive HD Remastered trailer

Voormalig Nintendo 3DS-spel, nu geremasterd voor Nintendo Switch, The Alliance Alive, heeft een nieuwe trailer ontvangen die je moet bekijken!

video

Hoewel de video misschien in het Japans is, worden de visuele verbeteringen getoond die de ontwikkelaars hebben geprobeerd om dit in een HD-game te veranderen. Hoe denk je dat ze het gedaan hebben?

Over de Alliance Alive HD Remastered

De makers van The Legend of Legacy brengen de klassieke JRPG terug in The Alliance Alive, een avontuur dat de nostalgie van de JRPG-groten oproept door het aanbieden van enorme wereldverkenning, een verweven verhaal van negen protagonisten en goed ontworpen gevechtsmechanieken.

Duizend jaar geleden vielen Daemons de wereld van de mens binnen. Ze onderwerpen de mensheid en creëerden de Grote Barrière om de rijken te scheiden. De wereld werd in beroering gebracht en de Dark Current werd geboren. De mensheid was gedecimeerd en nu heersen Daemons bovenop een hiërarchische samenleving. De tijd voor weerstand is echter aangebroken. De wereld gaat weer veranderen …

Een wereld als geen ander

Gebouwd in een uitgestrekte wereld vol met talloze geheimen om te ontdekken, moeten spelers gilden vestigen en verenigen in de vier rijken terwijl ze vechten tegen de Daemons.

Neem deel aan unieke gevechten

Gebruik het Ignition-systeem, een onderdeel van de turn-based gevechten die diepe aanpassing en genuanceerde gameplay mogelijk maken, om een ​​verbeterde status te bereiken en verwoestende Final Strikes te leveren.

De Alliance Alive HD is beschikbaar op zowel Nintendo Switch als PlayStation 4 op 8 oktober in Noord-Amerika, 10 oktober in Japan en 11 oktober voor Europa.

Ad