The Almost Gone komt op 25 juni 2020

The Almost Gone komt op 25 juni 2020

Playdigious kondigde aan dat het mysteriespel The Almost Gone vorig jaar op de Nintendo Switch zou verschijnen. Het is alweer enige tijd geleden, maar we hebben eindelijk bevestiging wanneer de game in onze rondes zal landen!

De uitgever heeft bekendgemaakt dat het de game op 25 juni 2020 via Switch eShop (en andere platforms) zal uitbrengen. De Nintendo Switch-versie kost $ 14,99 / € 14,99 met 20% korting tijdens de lancering.

The Almost Gone ziet spelers wakker worden in een bizarre realiteit van locaties in diorama-stijl – volledig verstoken van levende mensen. Nu de tijd snel opraakt, moeten spelers uitzoeken hoe ze met zo’n lot zijn beland.

video
play-rounded-fill

Over The Almost Gone

Tussen leven en dood, geïsoleerd en alleen, moet je de aangrijpende waarheden ontrafelen die tot je lot hebben geleid. Duik onder de prachtig weergegeven gevels en interieurs van een gewone levensstijl in een buitenwijk om een ​​eigentijds verhaal te ontdekken, gemaakt door een bekroonde auteur.

Stel dit meeslepende verhaal samen door objecten en herinneringen te onthullen en ontcijfer deze aanwijzingen om meer van het verhaal en zijn geheimen te onthullen. Van je eigen huis tot griezelig verlaten straten, prachtige flatgebouwen tot verlaten ziekenhuizen, je moet forensisch zoeken naar aanwijzingen en het pad naar voren. Elke nieuwe openbaring brengt je een stap dichter bij begrip, en bij de mensen en plaatsen om je heen, in je al te korte leven.

Waarom ben je hier? Waarom zit je vast? Kom je ooit thuis?

Belangrijkste kenmerken:

  • Beleef een emotioneel en meeslepend verhaal geschreven door de bekroonde auteur Joost Vandecasteele.
  • Verken elk hoekje en gaatje van elk prachtig weergegeven diorama.
  • Speel vijf meeslepende hoofdstukken, waarbij elk hoofdstuk meer geheimen en wendingen onthult die je naar de waarheid leiden.
  • Van een bescheiden zitkamer tot een tent in een bos, van een politieauto in een boom tot een verlaten ziekenhuis, er is een angstaanjagend andere buitenwijk die je kunt ontdekken.