The Alto Collection komt binnenkort

The Alto Collection komt binnenkort

De prachtige Alto-verzameling games, die oorspronkelijk op mobiele apparaten werd uitgebracht, komt naar de Nintendo Switch.

De collectie is vanaf 13 augustus beschikbaar op andere platforms, maar Nintendo Switch-bezitters zullen nog even moeten wachten. Het officiële Twitter-account heeft geen datum gedeeld waarop Nintendo Switch-bezitters de stijlvolle compilatie van games kunnen bemachtigen.

The Alto Collection

Voor het eerst hebben we Alto’s Adventure en Alto’s Odyssey gecombineerd in één verenigde ervaring. Sluit je aan bij Alto en vrienden en verken de uitgestrekte, open woestijnen en de rustige ivoren sneeuw samen in één verzameling op meer platforms.

video

De Alto-collectie brengt zowel het veelgeprezen en geliefde Alto’s Adventure als Alto’s Odyssey voor het eerst in één ervaring. Een hele nieuwe groep spelers kan eindelijk zien wat miljoenen anderen hebben ontdekt terwijl ze de ivoorsneeuw en de eindeloze woestijn op het grote scherm in één verzameling verkennen.

Sluit je aan bij bergherder Alto en vrienden terwijl ze erop uit trekken om hun ontsnapte lama’s te redden en het avontuur van je leven te vinden. In deze collectie reis je door de prachtige alpiene heuvels van hun oorspronkelijke wildernis en zweef je boven winderige duinen op een fantastische plek ver van huis. Elke procedureel gegenereerde run biedt nieuwe inspiratie en een nieuwe reeks uitdagingen die onze unieke landschappen naadloos met elkaar vermengen.

Tijdens de reis ontmoet je nieuwe vrienden en ontsnap je aan tegenstanders met slimme combinaties van vakkundig getimede inputs. Terwijl je je grenzen test, zal fortuin de vetgedrukte begunstigen. Elke backflip en succesvol gelande trick geeft een tijdelijke snelheidsboost, zodat je nieuwe hoogten kunt bereiken en verder de berg af kunt komen. Als u de timing van een backflip of het uitvoeren van een sprong verkeerd inschat, bevindt u zich aan het einde van uw run in een noodlanding. Naarmate spelers verder komen in het terrein, verdienen ze upgrades, gebruiken ze nieuwe vaardigheden en ontdekken ze de vele mysteries die elk spel bevat.

Een eindeloze reis vol verwondering wacht net boven de top van de volgende top.

Ad