The Artful Escape – 20 minuten aan gameplay

The Artful Escape – 20 minuten aan gameplay

The Artful Escape is uitgebracht en dankzij YouTuber Super Nintendad kun je getuige zijn van een negentien minuten durende gameplay-demonstratie van het prachtige muzikale avontuur.

video
play-rounded-fill

Over The Artful Escape

Francis Vendetti vecht met de erfenis van een overleden volksverhaal en de kosmische omzwervingen van zijn eigen verbeelding aan de vooravond van zijn eerste optreden.

Een tienergitaarwonder begint aan een psychedelische reis om zijn nieuwe toneelpersonage te inspireren, op zoek naar wie hij niet is in een avontuur dat zich uitstrekt over gestolen operahuizen, melodieuze buitenaardse landschappen en de onmogelijke diepten van de Cosmic Extraordinary in een poging om ontsnappen aan de muzikale erfenis van zijn oom.

Michael Johnston, Caroline Kinley, Lena Headey, Jason Schwartzman, Mark Strong en Carl Weathers geven hun stem aan de film.

Belangrijkste kenmerken

  • Een verhaal over hoge verwachtingen, imposante erfenissen, buitenaardse wezens, volksmuziek, gitaarsolo’s, dingen verzinnen en je dromen beleven als herinneringen.
  • Jam in de muziek. Ze hebben een viscerale kwaliteit over zich. Ze reizen door ruimte en tijd.
  • Van de sci-fi-oorsprong van je biografie tot de versiering van je moonboots, creëer je eigen toneelpersonage. Ontevreden tollenaars, nostalgische boeren, logge buitenaardse fauna en realiteit tartende kolossen behoren tot de vele entiteiten met wie je kunt praten, overleggen en ontspannen.
  • Door het universum, versnipper, zweef en dans. Alsof de aarde zelf een instrument is, reis je door soundscapes die door jouw beweging zijn gecreëerd.