The Atelier Arland Series Deluxe Pack Launch Trailer

The Atelier Arland Series Deluxe Pack Launch Trailer

Koei Tecmo America heeft de launch-trailer voor Atelier Arland Series Deluxe Pack geüpload. Deluxe Arland Series Deluxe Pack is nu verkrijgbaar in het westen voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Het Deluxe-pakket bevat Atelier Rorona, Atelier Totori en Atelier Meruru. Het is exclusief verkrijgbaar via de Nintendo eShop.

Over The Atelier Arland Series Deluxe Pack

KOEI TECMO America is trots om de digitale release van het Atelier Arland Series Deluxe Pack aan te kondigen, nu beschikbaar voor de eerste keer op het PlayStation®4 Computer Entertainment System en Nintendo Switch ™.

De game zal ook in de komende week op Windows PC worden uitgebracht via Steam®. Het Deluxe-pakket bevat alle drie de geliefde GUST-titels in de Arland-trilogie: Atelier Rorona: The Alchemists of Arland DX, Atelier Totori: The Adventurer of Arland DX, en Atelier Meruru: The Apprentice of Arland DX. Het pakket bevat de meeste eerder vrijgegeven DLC-inhoud en geeft spelers de mogelijkheid om te kiezen tussen deze titels afzonderlijk te kopen of als een pakket dat alle drie bevat tegen een gereduceerde prijs.

De Arland-serie, die in 2009 werd gelanceerd met het debuut van Atelier Rorona: The Alchemists of Arland – de elfde game in de role-playing franchise van Atelier – werd al snel een cultklassieker over de hele wereld; spawning-sequels met nieuwe Arland-personages, waaronder Totori en Meruru.

De vierde game in de serie, Atelier Lulua: The Scion of Arland, staat gepland voor de release van Lente 2019.

Ad