The Badass Hero Gameplay Trailer

The Badass Hero Gameplay Trailer

Awesome Games Studio heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun volgende actie-platformer: The Badass Hero.

video
play-rounded-fill

Over The Badass Hero

The Badass Hero is een actie-platformer met een rogue-lite in een strip universum. Beleef een snel en snel spel. En doe nooit twee keer hetzelfde, dankzij procedureel gegenereerde niveaus en willekeurige items. Alles in uiterst verfijnde, moderne, hi-res 2D-kunst.

Op de een of andere manier is er chaos in het multiversum van het stripboek gekomen en is je hele wereld gek geworden. Dat is hoe je verhaal begint: je komt uit een lang vervlogen tijdperk en was ooit een grote held, maar nu is het erger geworden – je krachten zijn verloren! Je zoektocht is eenvoudig maar toch dodelijk – je moet je verhaal opnieuw schrijven en je grootste prestaties herbeleven. Orde zal worden hersteld wanneer en alleen als je bewijst dat je de echte Badass-held bent.

Je wapens zijn je beste vrienden, en inkt is het nieuwe goud – verzamel het van verslagen vijanden om je held te upgraden. Hoe dynamischer en krachtiger je speelstijl, hoe groter de beloningen! Er is echter een prijs – blijf altijd gefocust, anders sterf je sneller dan je denkt.

The Badass Hero zal beschikbaar komen voor Nintendo Switch, maar een exacte releasedatum is nog niet vrijgegeven door de ontwikkelaar.