The Badass Hero Gameplay Trailer

The Badass Hero Gameplay Trailer

Awesome Games Studio heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun volgende actie-platformer: The Badass Hero.

video
play-rounded-fill

Over The Badass Hero

The Badass Hero is een actie-platformer met een rogue-lite in een strip universum. Beleef een snel en snel spel. En doe nooit twee keer hetzelfde, dankzij procedureel gegenereerde niveaus en willekeurige items. Alles in uiterst verfijnde, moderne, hi-res 2D-kunst.

Op de een of andere manier is er chaos in het multiversum van het stripboek gekomen en is je hele wereld gek geworden. Dat is hoe je verhaal begint: je komt uit een lang vervlogen tijdperk en was ooit een grote held, maar nu is het erger geworden – je krachten zijn verloren! Je zoektocht is eenvoudig maar toch dodelijk – je moet je verhaal opnieuw schrijven en je grootste prestaties herbeleven. Orde zal worden hersteld wanneer en alleen als je bewijst dat je de echte Badass-held bent.

Je wapens zijn je beste vrienden, en inkt is het nieuwe goud – verzamel het van verslagen vijanden om je held te upgraden. Hoe dynamischer en krachtiger je speelstijl, hoe groter de beloningen! Er is echter een prijs – blijf altijd gefocust, anders sterf je sneller dan je denkt.

The Badass Hero zal beschikbaar komen voor Nintendo Switch, maar een exacte releasedatum is nog niet vrijgegeven door de ontwikkelaar. 

Ad