The Binding Of Isaac: Repentance komt Q3 2021, Pre-orders voor fysieke editie

The Binding Of Isaac: Repentance komt Q3 2021, Pre-orders voor fysieke editie

The Binding Of Isaac: Repentance werd bevestigd voor Nintendo Switch, met een releasedatum van Q3 2021. De release vertegenwoordigt de “laatste” en meest complete versie van de game tot nu toe.

De game belooft minstens twee nieuwe speelbare personages, 130+ nieuwe items, 100+ nieuwe vijanden en 25+ nieuwe bazen, een alternatief pad, een nieuwe eindbaas en een nieuw einde.

Tegelijkertijd heeft Nicalis aangekondigd dat het een fysieke editie van de titel voor Nintendo Switch zal uitgeven. Je kunt het nu meteen voorbestellen via de online winkel van Nicalis voor $ 59,99.

video
play-rounded-fill

Over The Binding Of Isaac: Repentance

Beschreven door Isaac-maker Edmund McMillen als ‘de beste versie van Isaac’ en het spel dat ‘Isaac me compleet laat voelen’, neemt Repentance de serie naar nieuwe hoogten van roguelike kerkeravontuur, terwijl de tranenschietende peuter dieper afdaalt naar de kelder voor zijn meest ongelooflijke uitdagingen tot nu toe.

Om het spelplezier van de speler te maximaliseren en het verrassingselement zo veel mogelijk te behouden, wordt er geen volledige lijst met de functies van het spel verstrekt voordat de pc-versie wordt uitgebracht, die momenteel gepland staat om op het Steam-platform te verschijnen. op 31 maart.

Wat tot nu toe is onthuld, is dat Repentance twee nieuwe speelbare personages, 130+ nieuwe items, 100+ nieuwe vijanden en 25+ nieuwe bazen bevat, plus een volledig alternatief pad met gloednieuwe hoofdstukken, een nieuwe eindbaas en een nieuwe einde. Er zijn ook veel nieuwe itemcombinaties met logische effecten, nieuwe visuals en mechanica, plus talloze balanswijzigingen, grafische verbeteringen en gameplay-updates.

Fysieke editie

Naast de digitale edities wordt The Binding of Isaac: Repentance ook uitgebracht in fysieke edities voor Nintendo Switch en PS5. De fysieke edities kunnen nu worden gereserveerd op store.nicalis.com en bevatten instructiehandleidingen in kleur en omkeerbare bijlagen.