The Binding Of Issac: Repentance – Nieuwe teaser, consolelancering 2021

The Binding Of Issac: Repentance – Nieuwe teaser, consolelancering 2021

Nicalis heeft een nieuwe teaser-trailer uitgebracht voor The Binding Of Isaac: Repentance, de laatste uitbreiding voor The Binding Of Isaac: Rebirth.

Repentance is ontwikkeld door de makers van de geliefde Antibirth-fan-mod voor The Binding Of Isaac: Rebirth, en voegt nieuwe bazen, personages en vele andere functies toe aan het spel.

Volgens de nieuwe teaser-trailer wordt de Repentance DLC ergens in 2021 uitgebracht voor consoles.

Over de binding van Issac: berouw

BID OM BEKERING EN WORD HERBOREN

Ervaar de moderne klassieker, The Binding of Isaac, zoals je hem nog nooit eerder hebt gezien. Het is een spel dat te groot is om een ​​vervolg te worden genoemd: berouw brengt Isaac naar nieuwe hoogten van roguelike dungeon-avontuur, terwijl de dappere jongen afdaalt naar de kelder voor zijn grootste uitdaging tot nu toe! Isaacs nieuwe zoektocht voert hem naar onbekende plaatsen waar hij nog nooit is geweest, gevuld met vreselijke nieuwe vijanden en bazen, wapencombinaties die je nog nooit eerder hebt gecombineerd en items die hij nog nooit heeft gezien … onheilige verschrikkingen uit zijn wildste dromen en ergste nachtmerries!

GROTER DAN EEN SEQUEL

The Binding of Isaac: Repentance is zo enorm, zo nieuw en zo boordevol functies dat eerdere updates eruit zien als prequels. Er zijn meer functies, verbeteringen en nieuwe geheimen, te veel geheimen dan de meeste games zouden bevatten in een officieel vervolg! Het is een enorme hoeveelheid nieuwe inhoud om te ontdekken, zelfs als je op 1.000.000% zit!

DE “DEFINITIEVE” UPDATE VAN DE BEKROONDE KLASSIEKER

The Binding of Isaac: Repentance bevat honderden nieuwe functies en verbeteringen in de kwaliteit van leven. Het is de ultieme editie van de genrebepalende roguelike, nu met MEER DAN 500 UUR aan nieuwe gameplay!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

  • 130+ nieuwe items (meer dan 700 items in totaal)
  • Een volledig alternatief pad met gloednieuwe hoofdstukken en een nieuwe eindbaas en einde
  • 100+ nieuwe vijanden
  • 25+ nieuwe bazen
  • 2 nieuwe speelbare personages
  • 5 nieuwe uitdagingen
  • 100+ nieuwe prestaties
  • 5.000+ nieuwe kamerontwerpen

Hoewel niet officieel bevestigd, is het vrij waarschijnlijk dat de DLC wordt uitgebracht op Nintendo Switch, aangezien The Binding Of Isaac: Afterbirth + al beschikbaar is.

Ad