The Bug Butcher is geland

The Bug Butcher is geland

Awfully Nice Studios en 2Awesome Studio hebben The Bug Butcher voor Nintendo Switch uitgebracht. De Bug Butcher is een meedogenloze shoot-’em-up met één regel – je kunt alleen recht schieten.

video
play-rounded-fill

Over The Bug Butcher

Het veelgeprezen spel van Awfully Nice Studios, The Bug Butcher, landt vandaag op Nintendo Switch ™ als de eerste titel als indie-uitgever van 2Awesome Studio.

The Bug Butcher heeft verschillende prijzen en nominaties ontvangen (winnaar van de Big Indie Pitch op GDC Europe en Best of Quo Vadis, genomineerd voor beste mobiele game van het jaar op Destructoid 2016 en genomineerd voor beste Indie-wedstrijd van het jaar “Deutscher Entwicklerpreis” 2016 bijvoorbeeld). Bovendien is The Bug Butcher ontwikkeld door een geweldig team dat eerder werkte aan spraakmakende producties zoals The Hobbit of Avatar.

Geïnspireerd door Super Pang (nogmaals, dat is Super Buster Bros. voor Noord-Amerika), The Bug Butcher is een meedogenloze shoot-’em-up met een eenvoudige regel; je kunt alleen recht schieten. Het is maar goed dat je helm wordt geleverd met een vizier!

The Bug Butcher is een actievolle 2D side scrolling shoot em-up game waarbij gevaar van bovenaf komt. Dus in een notendop, ongediertebestrijding met machinegeweren in de ruimte. Er is iets vreselijk misgegaan en de supergeheime wetenschapsfaciliteit is bezaaid met vervelende beestjes die echt, zoals de arme wetenschappers daar (zoals die voor het ontbijt), heel erg leuk vinden.

Jij bent Harry, de beste insectenverdelger in de melkweg en die wetenschappers hebben beter een verzekering om dit te dekken omdat je diensten niet goedkoop zijn! Roeien steeds meer gekkere golven van stuiterende beestjes door 30 niveaus uit, blaast ze in kleinere en kleinere stukjes die op de een of andere manier blijven rondstuiteren met prachtig voorspelbare patronen.

Pas je uitrusting aan en upgrade je wapens voor die situaties waarin een zwerm geleide raketten van pas kan komen. Breng een vriend mee en speel in de eindeloze coöpmodus! Niets is een betere vriendschapsverklaring dan het branden van insecten samen met een goed gerichte superlaser (Vergrootglas? Mieren? Jeugdherinneringen zijn de beste!). En wanneer die competitieve kant diezelfde vrienden op de online scoreborden schopt!

Eindelijk, voor de completisten verslaan elk niveau je combo om alle spelsterren te verdienen! En uiteraard komt dit allemaal op de best mogelijke manier naar de Nintendo Switch ™ bij een oogverblindende superscherpe 1080p-resolutie met razendsnelle 60 FPS. Speelbaar in docked, handheld, tafelblad, je bank en je bed! Het wordt ook geleverd met ondersteuning voor twee spelers op één Nintendo Switch ™.

Wil je je nog meer in controle voelen? Nintendo Switch ™ Pro Controller wordt ook ondersteund.

Ad