The Caligula Effect: Overdose – Go-Home Club trailer

The Caligula Effect: Overdose – Go-Home Club trailer

NIS America toont de Go-Home Club op haar nieuwste trailer voor The Caligula Effect: overdosis voor de Nintendo Switch!

Ontmoet de leden van de Go-Home Club, want met deze nieuwe trailer maak je kennis met elk individu. Neem een kijkje in het vechtsysteem en bekijk de pittige bewegingen van elk personage.

video
play-rounded-fill

Over The Caligula Effect: Overdose

Mobius. Een idyllische wereld die bestaat om mensen de pijn en problemen van de werkelijkheid te laten vergeten.

In deze wereld gecreëerd door een virtueel idool, μ (Mu), is realiteit en fantasie vervaagd, waardoor mensen hun middelbare schooljaren in gelukzaligheid kunnen herbeleven. Maar in deze schijnbaar mooie en perfecte wereld is er iets mis. Ontsnap uit dit valse paradijs met je medestudenten en keer terug naar de realiteit in The Caligula Effect: Overdose!

  • Een overdosis aan nieuwe functies – Het Caligula-effect: een overdosis biedt verbeterde visuals en gameplay! Ontdek nieuwe scenario’s, eindes en de ‘Forbidden Musician Route’ terwijl je ontsnapt uit de virtuele wereld van Mobius.
  • The New Faces of Kishimai High – Speel als de nieuw toegevoegde vrouwelijke hoofdrolspeler! En ontmoet twee nieuwe leden van de Go-Home Club, die elk hun eigen nieuwe Ostinato-muzikant hebben.
  • Gebruik de denkbeeldige ketting! – Turn-based battle ontmoet opwindende actie in dit verfijnde JRPG-vechtsysteem! Ontwikkel een vlekkeloze strategie na het gebruik van de denkbeeldige keten om te voorspellen wat je vijanden hierna zullen doen!
  • Verenigen en ontsnappen – Soms is het moeilijk om het alleen te doen. Befriend over meer dan 500 andere studenten in dit denkbeeldige paradijs om je vaardigheden in de strijd te verbeteren en uiteindelijk terug te keren naar de realiteit.

Het Caligula-effect: een overdosis begint op 12 maart 2019 in Noord-Amerika, 15 maart in Europa en 22 maart in Australië en Nieuw-Zeeland. De game wordt uitgebracht in zowel digitale als fysieke indelingen.