The Caligula Effect: Overdose Launch Trailer vrijgegeven

The Caligula Effect: Overdose Launch Trailer vrijgegeven

RPG-fans kunnen nu een nieuw avontuur beginnen in een virtuele wereld met The Caligula Effect: Overdose!

video

Oorspronkelijk uitgebracht in 2017 als The Caligula Effect op Playstation Vita, The Caligula Effect: Overdose beschikt over tweemaal de verhaalinhoud en nieuwe functies zoals een gereviseerde gebruikersinterface, nieuwe personages inclusief een speelbare vrouwelijke hoofdpersoon en extra scenario’s en eindes!

Over The Caligula Effect: Overdose

Mobius. Een idyllische wereld die bestaat om mensen de pijn en problemen van de werkelijkheid te laten vergeten. In deze wereld gecreëerd door een gevoelig vocaal synthesizerprogramma, Mu, zijn realiteit en fantasie vervaagd, waardoor mensen hun middelbare schooljaren in gelukzaligheid opnieuw kunnen beleven. Maar in deze schijnbaar mooie en perfecte wereld is er iets mis. Ontsnap uit dit valse paradijs met je medestudenten en keer terug naar de realiteit in The Caligula Effect: Overdose!

Belangrijkste kenmerken

Een overdosis aan nieuwe functies – Het Caligula-effect: een overdosis biedt verbeterde visuals en gameplay! Verken nieuwe verhaallijnen, eindes en de “Forbidden Musician Route” terwijl je ontsnapt uit de virtuele wereld van Mobius.

The New Faces of Kishimai High – Speel als de nieuw toegevoegde vrouwelijke hoofdrolspeler! En ontmoet twee nieuwe leden van de Go-Home Club, die elk hun eigen Ostinato-muzikant hebben.

Gebruik de denkbeeldige ketting! – Turn-based battle meets exhilirating action in dit verfijnde JRPG-vechtsysteem! Ontwikkel een vlekkeloze strategie na het gebruik van de denkbeeldige keten om te voorspellen wat je vijanden hierna zullen doen!

Verenigen en ontsnappen – Soms is het moeilijk om het alleen te doen. Befriend over meer dan 500 andere studenten in dit denkbeeldige paradijs om je vaardigheden in de strijd te verbeteren en uiteindelijk terug te keren naar de realiteit.