The Colonists – Fysieke editie wordt op 17 december in Azië gelanceerd

The Colonists – Fysieke editie wordt op 17 december in Azië gelanceerd

Uitgever Leoful heeft aangekondigd dat het zijn eigen fysieke editie van de Robot Colony Builder voor Nintendo Switch in Azië zal publiceren, met een releasedatum van 17 december 2021.

Deze release van de titel bevat verbeterde lokalisatie voor Vereenvoudigd Chinees en Koreaans, aangepast voor Nintendo Switch, en (voor het eerst) ondersteuning voor Traditioneel Chinees.

video
play-rounded-fill

De Aziatische versie van The Colonists zal verbeterde lokalisatie voor Vereenvoudigd Chinees en Koreaans bevatten, aangepast voor Nintendo Switch, en voor het eerst ondersteuning voor Traditioneel Chinees. Andere talen zoals Engels, Japans, Frans, Duits, Spaans, Portugees en Russisch worden ook ondersteund.

The Colonists wordt op 17 december 2021 gelanceerd in de Nintendo eShop in Hong Kong en Zuid-Korea voor respectievelijk HKD210 en KRW35.000. Vanaf vandaag starten pre-orders voor de fysieke editie van The Colonists Nintendo Switch bij geselecteerde retailers in Hong Kong, Taiwan, Singapore en andere regio’s in Zuidoost-Azië.

Over The Colonists

Bouw een nieuw thuis voor je team van schattige robots terwijl ze een nieuw leven voor zichzelf beginnen op een verre planeet waar ze hun ultieme droom kunnen vervullen: mens zijn.

Neem de leiding over een team van zelfreplicerende robots die zijn gebouwd om de menselijke beschaving te simuleren. Nadat ze aan de aarde zijn ontsnapt, zijn deze schattige robots nu vrij om door de melkweg te zwerven op zoek naar een nieuw huis en hun droomnederzetting te bouwen.

Oogst natuurlijke hulpbronnen, zet landbouw en voedselproductie op, organiseer expedities om nieuwe landen te ontdekken en onderzoek naar nieuwe technologieën. Ga door drie verschillende tijdperken terwijl je infrastructuur bouwt voor je schattige robotkolonie door weg-, boot- en treintransportsystemen te bouwen. Creëer uitgestrekte nederzettingen in vrede of race om te strijden tegen AI-kolonies in militaire winner-takes-all-scenario’s.

The Colonists is een ontspannend spel voor het bouwen van nederzettingen, geïnspireerd op klassieke titels als The Settlers en de Anno-serie. Voer een reeks individuele campagnemissies uit of bouw je kolonie zonder beperkingen in de sandbox-modus. Verken, onderzoek, beheer, tweak en verfijn naar hartenlust.