The Coma 2: Vicious Sisters – Eerste 27 minuten

The Coma 2: Vicious Sisters – Eerste 27 minuten

Heb jij de stalen zenuwen die nodig zijn om de donkere zalen van The Coma 2: Vicious Sisters op Nintendo Switch te doorstaan? Dankzij de mensen in Nintendo Hall kun je de eerste 27 minuten bekijken.

In The Coma 2: Vicious Sisters helpt Mina Park om in leven te blijven in een verwrongen en kromgetrokken versie van haar school – terwijl ze op de vlucht slaat voor een gruwelijke kopie van haar leraar!

video

Over The Coma 2: Vicious Sisters

Mina Park, een student van Sehwa High, wordt ‘s nachts wakker op haar school. Het duurt niet lang voordat ze beseft dat er iets niet klopt. De eens zo bekende school waar ze haar avonden studeert, ziet er verward uit door iets duister en sinister. Ze wordt achtervolgd door iemand of iets dat griezelig veel op haar leraar lijkt. Om te overleven, moet Mina de grenzen van haar school oversteken en de omliggende wijk in. Daar zal ze vreemde wezens, mysterieuze vreemden en ongemakkelijke bondgenoten tegenkomen.

The Coma 2: Vicious Sisters is een sfeervol, verhaalgestuurd spel. Dompel jezelf onder in het verwrongen Sehwa-district terwijl je een boeiende cast personages tegenkomt, puzzels oplost, onthullende aanwijzingen ontdekt en vecht om te overleven tegen een meedogenloze psychopaat.

The Coma 2: Vicious Sisters komt op 19 juni 2020 voor $ 14,99 USD naar de Nintendo Switch. Degenen die de game vooraf kopen, kunnen deze voor $ 13,49 USD

kopen