The Coma 2: Vicious Sisters komt op 19 juni

The Coma 2: Vicious Sisters komt op 19 juni

Headup Games en Devespresso Games hebben de releasedatum aangekondigd voor The Coma 2: Vicious Sisters op Nintendo Switch.

De game wordt op 19 juni 2020 digitaal gelanceerd.

Het veelgeprezen Koreaanse survival-horroravontuur The Coma 2: Vicious Sisters komt op 19 juni aan voor PlayStation®4 en Nintendo Switch, en Xbox One wordt later dit jaar uitgebracht. The Coma 2: Vicious Sisters, ontwikkeld door Devespresso Games en uitgegeven door Headup, is een sfeervolle, verhaalgestuurde verkenning in de schaduwwereld met met de hand geïllustreerde manhwa (Koreaanse manga) esthetiek.

video
play-rounded-fill

Over The Coma 2: Vicious Sisters

Na een succesvolle lancering van Early Access in november 2019 heeft The Coma 2: Vicious Sisters een “overweldigend positieve” Steam-status gekregen, waarbij 97% van de spelers positieve recensies heeft geplaatst. De game wordt alom geprezen vanwege de levendige beelden, het door nachtmerries gevoede verhaal en de geweldige AI.

The Coma 2: Vicious Sisters zet het duistere verhaal dat in The Coma: Recut is geïntroduceerd voort met een nieuwe hoofdpersoon, Mina Park, een bijpersonage uit de eerste game. Spelers die niet bekend zijn met het verhaal van de eerste game, zullen er zonder moeite in duiken en moeten een sinister schaduwrijk overleven terwijl ze de greep van een meedogenloze, psychotische slasher ontwijken.

Terwijl ze op de vlucht zijn, moeten spelers exploratie en gevaarlijke ontmoetingen balanceren om de nacht te overleven of meerdere eindes en mogelijke perma-schade te lijden. The Coma 2: Vicious Sisters, duidelijk Koreaans met een geschiedenis die al tientallen jaren teruggaat, onderzoekt de universele thema’s vriendschap, pesten en de druk van academische prestaties.

De Coma 2: Vicious Sisters ondersteunt 11 talen: Engels, Koreaans, Frans, Duits, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Oekraïens, Spaans, Thais, Portugees en Braziliaans Portugees.

Mina Park, een student van Sehwa High, ontwaakt midden in de nacht op haar school. Ze realiseert zich al snel dat er iets mis is. Haar eens zo vertrouwde omgeving is veranderd in iets duister. Ze wordt achtervolgd door een slasher die griezelig lijkt op haar leraar Engels. Om te overleven waagt Mina zich buiten de grenzen van haar school en de omliggende wijk in. Daar zal ze vreemde wezens, mysterieuze vreemden en ongemakkelijke bondgenoten tegenkomen.

Kenmerken:

  • Fear Dark Song’s meedogenloze streven om je te vermoorden, nu met een geheel nieuwe AI.
  • Maak items om je voor te bereiden op kritieke situaties van leven of dood of om permanent letsel te voorkomen.
  • Verken het nachtmerrieachtige district Sehwa en ontdek de duistere geheimen.
  • Verzamel middelen om dodelijke ontmoetingen en verdrukkingen te overleven.
  • Ontgrendel tools en upgrades om eerder ontoegankelijke gebieden te bereiken.
  • Verbergen om detectie en een zekere dood te voorkomen. Ga uitdagingen aan om uw locatie te verbergen.
  • Met levendige, met de hand geïllustreerde in-game visuals en strips.