The Coma Recut’s Main Artwork vrijgegeven

The Coma Recut’s Main Artwork vrijgegeven

Chorus Worldwide heeft het main artwork voor The Coma Recut gepubliceerd. Het main artwork zal worden gebruikt bij de fysieke release van The Coma Recut in Japan.

De uitgever bevestigde ook dat The Coma Recut is beoordeeld met C bij CERO.

video

Over de Coma Recut

De Coma: Recut is een Koreaanse horrorklassieker. Jij bent Youngho, een Koreaanse student die opgesloten zit in de angstaanjagende gangen van zijn school. In slaap gevallen tijdens het examen, wordt hij ‘s nachts wakker op school. Er is één probleem: hij is niet alleen.

Youngho wordt genadeloos achtervolgd door een psychotische crimineel! Hij moet ontsnappen uit de klauwen van deze jager en een weg vinden uit de krankzinnige wandelgangen en klaslokalen.

De heruitgave van de indie-cultklassieker De Coma: Snijles heeft een betere spelbalans en komt met nieuwe animaties, mechanieken, tussenfilmpjes en meer.

  • Verbergen: verstop je in het donker of in een kast om de moordenaar te ontwijken.
  • Overleven: gebruik je zaklamp om voorwerpen te vinden. Pas op voor ongewenste aandacht!
  • Mysterie: ontdek aanwijzingen om de duistere geschiedenis van de studenten en leerkrachten in Sehwa High te onthullen.
  • Dood: pas op voor de verschrikkingen die zich verbergen in het donker, voordat je dood ligt te bloeden in een of ander vergeten klaslokaal.
  • De personages en enge wandelgangen van Sehwa High worden tot leven gebracht met de handgetekende Manhwa-stijl.