The Company Man – Eerste 24 minuten

The Company Man – Eerste 24 minuten

Twijfel je of je The Company Man op de Nintendo Switch gaat spelen? Je kunt nu de eerste 24 minuten van het platformavontuur zien dankzij Handheld Players. The Company Man plaatst spelers in de schoenen van Jim, die op een missie is om de CEO van zijn gekke bedrijf te onttronen!

video
play-rounded-fill

Houd er rekening mee dat de game ook een gratis demo biedt.

Over The Company Man

Beklim de bedrijfsladder en ontdoe je van je baas!

The Company Man is een klassiek actieplatformspel waarin je speelt als Jim, een typische loontrekkende. Het is een goed idee om uw collega’s met een toetsenbord te raken en e-mails naar uw bazen te sturen. Oppoetsen met koffiebonen kan ook bij de Good Water Company. Overleef de moeilijkheden van het beroepsleven en bereik je doel om CEO te worden!

Om de top te bereiken, vernietig je iedereen die je in de weg staat.

Spring en ren door zeven bedrijfsafdelingen vol boobytraps, eigenzinnige collega’s en stoere bazen. Je zult je platformvaardigheden moeten gebruiken om ze allemaal te doorstaan.

TREIN JEZELF IN EEN PRACHTIG GEMAAKTE WERELD.

Ontdek een breed scala aan prachtige handgeschilderde omgevingen, van de ijzige vloeren van Accounting tot de eindeloze stapels papierwerk in HR.

GELEVERD MET WIT ZIJN DEZELFDE DINGEN

Herinner je je de luie baas die je rondleidt? Of de vervelende collega die je een piramidespel probeert te verkopen? Dit is dezelfde persoon. Woordspelingen en grappen over werk zullen je aan het lachen maken.

Gebruik WAPEN-UPDATES om jezelf aan je schoenveters omhoog te trekken.

Nadat je een nieuwe afdeling hebt verslagen, kun je beter typen met een nieuw toetsenbord. Als het gaat om het afmaken van de klus, zijn er veel manieren om dit te doen.

Je kunt weer aan het werk met een lekker kopje koffie.

Voel je je nu een beetje machteloos? Een koffiepauze helpt je gezond en sterk te blijven. Ik bedoel, hoe kun je een bedrijf omverwerpen zonder een beetje koffie?

MET KOFFIEBONEN, BUFF UP!

Er zijn veel gezondheids- en uithoudingsvermogenverhogende koffiebonen in de Coffee Shop, waar je de munten die je verdient door je collega’s in elkaar te slaan, kunt uitgeven om ze daar te krijgen.

Houd een oogje in het zeil voor geheime handschoenkerkers

Geheime kerkers waar Jim wordt gedwongen om tegen golven van collega’s te vechten. Het is niet eenvoudig om bij deze kerkers te komen. Je zou op hun hoede moeten zijn.

Iedereen heeft een moeilijkheidsgraad waarmee ze te maken hebben.

Onze spellen variëren van eenvoudig tot onmogelijk, dus op welk niveau je ook zit, we staan ​​voor je klaar (Impossible wordt ontgrendeld nadat je de game hebt verslagen).

The Company Man is momenteel beschikbaar voor $ 17,99 USD in de Nintendo Switch eShop (normaal $ 19,99).