The Crackpet Show – Launch trailer

The Crackpet Show – Launch trailer

Een lanceringstrailer voor “The Crackpet Show” is uitgebracht door Vixa Games in afwachting van de komst van de game naar de Nintendo Switch. De bullet hell-avontuurervaring die de game biedt, is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over The Crackpet Show

Ben je bereid om de status van beroemdheid te bereiken? Pak in dat geval je wapen en bereid je voor om te schitteren in het meest gewelddadige televisieprogramma in de lange en illustere geschiedenis van gewelddadige televisieshows. Op hun weg naar de overwinning moeten deelnemers zich door honderden vijanden heen vechten met behulp van verschillende aanvallende en verdedigende strategieën.

Laat je niet ontmoedigen door THE GIANT BOSSES, die meer dan in staat zijn om je binnenste naar buiten te draaien; concentreer je in plaats daarvan op het verwerven van de krachtigste voordelen en wapens terwijl je door het spel gaat. Verander jezelf in een berserker, laat je kogels stuiteren tussen tegenstanders en laat je geweer gesmolten lava over de grond schieten! Omdat al deze dingen cumulatief zijn, heb je veel opties om uit te kiezen als je je harige krijger wilt transformeren in een ziedende moordmachine.

U ontkomt echter niet aan de dood. Zelfs voor degenen die een railkanon effectief kunnen gebruiken, zal het leven op zijn huidige pad doorgaan. Maar als je publiek van je houdt, maakt het dan echt uit of je sterft? In tegenstelling tot het echte leven, kunnen de vind-ik-leuks die u op uw online berichten verkrijgt, productief worden gebruikt.

Je moet je nieuw verworven roem gebruiken door te helpen elke uitrusting en elk voordeel te verbeteren, zodat je de volgende keer dat je uitgaat nog meer kwaad kunt doen. Oh, maak je geen zorgen over verveling: elke aflevering van het programma is willekeurig, dus je zult nooit meer dezelfde run achter elkaar hebben, zelfs als je ze allemaal achter elkaar bekijkt. En als je helemaal klaar bent met de entertainmentindustrie, kun je wat vrienden meenemen en je vermaken met de coöperatieve modus die maximaal vier personen ondersteunt. Speel slim en werk samen met het team, of sla hun tanden erin wanneer ze je power-ups proberen te stelen: elke vuile truc in het boek is legitiem en elk plan werkt zolang je plezier hebt. Speel slim en werk samen met het team, of sla je tanden erin als ze je power-ups proberen te stelen.

Kenmerken

  • Rogue-lite Shoot’em-up: er zijn een groot aantal vijanden, tientallen wapens, een groot aantal voordelen en goederen, willekeurige drop-locaties en kaartlay-outs, en vleesetende monsters waarmee je het moet opnemen om te testen je vermogen om het spel te voltooien met alleen dingen die je in het spel hebt verkregen.
  • De meest eigenaardige tv-show ooit: het is schattig! Het heeft verschillende tinten. Het heeft alle elementen die klassieke bloederige animaties zo leuk maken. Dit is je enige kans om een ​​roze konijntje om te toveren in een teken van onheil, dus grijp het moment. Het is niet te missen!
  • Kies tussen het alleen doen of samenwerken met andere spelers: je kunt het spel alleen spelen of een aantal mensen rekruteren om mee te doen, ingewikkelde strategieën bedenken, of je kunt gek doen en proberen dingen en power-ups te stelen van je andere spelers. Het doel is niet om te blijven zitten en geld te tellen, maar om plezier te hebben en beroemd te worden. Als je er echter zin in hebt, kan het ook iets voor jou zijn.

In de eShop voor de Nintendo Switch kan The Crackpet Show nu worden gedownload.