The Crackpet Show – versie 1.1 patch notes

The Crackpet Show – versie 1.1 patch notes

De Crackpet Show heeft een nieuwe update gekregen die nu beschikbaar is op de Nintendo Switch, en gamers hebben nu toegang tot versie 1.1 van de game. Deze patch lost bepaalde problemen op, introduceert nieuwe inhoud en past de balans van het spel aan. Er zijn ook enkele verbeteringen aangebracht aan de algehele prestaties van baasgevechten.

Versie 1.1 patch notes

 • Origineel materiaal
  • Er kunnen 8 verschillende personage-skins worden ontgrendeld (1 per personage)
  • Lokalisatie in het Japans en Koreaans is toegevoegd.
  • Het evenwicht verschuift.
  • Schadeboost In Eindeloze modus is de straal van het Aura-voordeel vergroot.
  • Snel vuur In de Eindeloze modus is de straal van het Aura-voordeel uitgebreid.
  • In de Eindeloze modus is de straal van het Stone Skin Aura-voordeel uitgebreid.
  • Adrenaline In de eindeloze modus is de lengte van het schotvoordeel verbeterd.
  • Er is een limiet aan het maximum aantal vijanden dat gemaakt mag worden door de bazen Cockroach the Builder, Lionstein en Host Parrot.
 • Oplossingen
  • Probleem opgelost waarbij Automatisch herleven het dubbele effect had van sommige speciale bonussen.
  • De visuals op de stands van de sponsors in de Endless Mode-lobby verbeterd
  • Probleem waarbij bepaalde patronen vast kunnen komen te zitten, is opgelost
  • Een bug verholpen waardoor spelers geen interactie konden hebben met de Gouden Vis in de lobby als er geen upgrades beschikbaar waren.
  • een probleem met de muziek die in een lus wordt afgespeeld nadat een oneindige modus is uitgevoerd, is verholpen.
  • Probleem opgelost waarbij de speler de geheime kamer niet via de ingang kon verlaten.
 • Anders
  • Verbeterde algehele prestaties in verschillende baasgevechten
  • De pijlen voor het kiezen van skins worden sneller weergegeven.

De Crackpet Show-update versie 1.1 kan nu worden gedownload voor alle gamers die in het bezit zijn van een Nintendo Switch.

Over The Crackpet Show

Ben je bereid om de status van beroemdheid te bereiken? Pak in dat geval je wapen en bereid je voor om te schitteren in het meest gewelddadige televisieprogramma in de lange en illustere geschiedenis van gewelddadige televisieshows. Op hun weg naar de overwinning moeten deelnemers zich door honderden vijanden heen vechten met behulp van verschillende aanvallende en verdedigende strategieën.

Laat je niet ontmoedigen door THE GIANT BOSSES, die meer dan in staat zijn om je binnenste naar buiten te draaien; concentreer je in plaats daarvan op het verwerven van de krachtigste voordelen en wapens terwijl je door het spel gaat. Verander jezelf in een berserker, laat je kogels stuiteren tussen tegenstanders en laat je geweer gesmolten lava over de grond schieten! Omdat al deze dingen cumulatief zijn, heb je veel opties om uit te kiezen als je je harige krijger wilt transformeren in een ziedende moordmachine.

U ontkomt echter niet aan de dood. Zelfs voor degenen die een railkanon effectief kunnen gebruiken, zal het leven op zijn huidige pad doorgaan. Maar als je publiek van je houdt, maakt het dan echt uit of je sterft? In tegenstelling tot het echte leven, kunnen de vind-ik-leuks die u op uw online berichten verkrijgt, productief worden gebruikt.

Je moet je nieuw verworven roem gebruiken door te helpen elke uitrusting en elk voordeel te verbeteren, zodat je de volgende keer dat je uitgaat nog meer kwaad kunt doen. Oh, maak je geen zorgen over verveling: elke aflevering van het programma is willekeurig, dus je zult nooit meer dezelfde serie achter elkaar zien, zelfs niet als je ze allemaal achter elkaar bekijkt.

En als je helemaal klaar bent met de entertainmentindustrie, kun je wat vrienden meenemen en je vermaken met de coöperatieve modus die maximaal vier personen ondersteunt. Speel slim en werk samen met het team, of sla hun tanden erin wanneer ze je power-ups proberen te stelen: elke vuile truc in het boek is legitiem en elk plan werkt zolang je plezier hebt. Speel slim en werk samen met het team, of sla je tanden erin als ze je power-ups proberen te stelen.

Dus, bent u bereid uw handtekening op de stippellijn te zetten?

Rogue-lite Shoot’em-up

Er zijn een groot aantal vijanden, tientallen wapens, een groot aantal voordelen en goederen, willekeurige drop-locaties en kaartlay-outs, en vleesetende monsters waarmee je het moet opnemen om je vermogen te testen om het spel te voltooien met alleen maar dingen verkregen vanuit het spel.

De vreemdste show op televisie

Het is schattig! Het heeft verschillende tinten. Het heeft alle elementen die klassieke bloederige animaties zo leuk maken. Dit is je enige kans om een ​​roze konijntje om te toveren in een teken van onheil, dus grijp het moment. Het is niet te missen!

Speel alleen of samen

Speel het spel alleen of vraag een paar vrienden om mee te doen, bedenk ingewikkelde strategieën of doe gewoon wat geks en kijk of je de spullen en power-ups van je vriend kunt pakken. Het doel is niet om te blijven zitten en geld te tellen, maar om plezier te hebben en beroemd te worden. Als je er echter zin in hebt, kan het ook iets voor jou zijn.

Ad