The Cruel King and The Great Hero – Eerste 36 minuten

The Cruel King and The Great Hero – Eerste 36 minuten

Na een kleine vertraging is The Cruel King and The Great Hero bijna hier in het westen. We hebben de eerste 36 minuten dankzij Handheld Players.

video
play-rounded-fill

Over The Cruel King and The Great Hero

Yuu, een klein meisje, gaat op zoek om een ​​grote held te worden. Een angstaanjagend beest, bekend als de Drakenkoning, staat aan haar zijde en leidt en beschermt haar. De waarheid over de achtergrond van de drakenkoning zal uiteindelijk aan de oppervlakte komen en een gevaar vormen voor hun vreedzame bestaan. Ontdek een verhaal over kameraadschap, heldhaftigheid en confrontatie met het verleden door fascinerende locaties te verkennen, monsters en raadsels te overwinnen en een verhaal te ontdekken over kameraadschap, heldhaftigheid en het verleden onder ogen zien!

Kenmerken

  • Geen taak is te ontmoedigend als je sterke verdediger in de coulissen staat te wachten. Vecht tegen wezens en bedwing gevaarlijke locaties, met een beetje hulp van je vrienden!
  • Een levend boek met verhalen – Deze reis is net zo leuk om te spelen als om naar te kijken, met aangename muziek, esthetische invloeden geïnspireerd op kinderboeken en traditionele 2D-scroller-graphics.
  • Ontdekkingen van heroïsche moed – Verzamel verborgen artefacten in het hele land om toegang te krijgen tot de in-game galerij, met biografieën van personages en kunstwerken achter de schermen!

The Cruel King and the Great Hero wordt uitgebracht in Noord-Amerika op 15 maart 2022 en in Europa op 11 maart 2022. Er zijn taalkeuzes in het Engels en Japans.