The Cruel King and the Great Hero lanceert maart 2022 in het westen

The Cruel King and the Great Hero lanceert maart 2022 in het westen

NIS America heeft de westerse releasedatums voor The Cruel King And The Great Hero aangekondigd. De verhalenboek-achtige RPG wordt gelanceerd op 1 maart 2022 in Noord-Amerika en op 4 maart 2022 in Europa.

Er werd ook een nieuwe trailer gedeeld die meer van het verhaal van de game en de gameplay-mechanica liet zien.

video
play-rounded-fill

Over The Cruel King and the Great Hero

Een angstaanjagende draak die bekend staat als de Demon King regeerde ooit over de hele wereld, dat wil zeggen, totdat hij werd onttroond door een jonge, dappere held…

Omdat hij het leven van de Demon King niet wilde nemen, sneed de held in plaats daarvan een van de twee hoorns van de Demon King af – de bron van al zijn kracht. Terwijl de draak neerslachtig en gewond lag, vergezelde de held hem in de dagen die volgden terwijl hij genas. Met elke dag die voorbijging, werd de Demon King minder angstaanjagend, en voordat ze het wisten, werden de twee – ooit tegenstanders – vrienden.

Op een trouwe dag liep de held echter een dodelijke wond op. Hij vroeg nog een laatste gunst aan zijn vriend, de draak: om zijn kind goed op te voeden. In zijn armen geklemd zat zijn dochtertje.

De Demon King was nog nooit zo zeker van iets anders in zijn leven. Dit meisje zou zijn kans op verlossing zijn.

De Demon King hield zijn woord. Het meisje zou dan worden opgevoed onder de vleugels van de Drakenkoning, de voormalige slechte tiran die vader werd. Het meisje luisterde graag naar de verhalen over de vele avonturen van haar biologische vader van de Drakenkoning, en wenste zelfs dat ze op een dag zelf een held zou worden. De Drakenkoning wist dat deze dag zou komen.

“Yuu zal absoluut een grote held worden.”

“—Als je me op een dag zou verslaan, dan zij het zo.”