The Darkest Tales – Launch trailer

The Darkest Tales – Launch trailer

The Darkest Tales heeft een lanceringstrailer die is gemaakt door 101XP en Trinity Team. De game, een nachtmerrieachtig actie-avontuur, is net uitgekomen op de Nintendo Switch.

Ga mee met een knuffelbeer genaamd Teddy op deze duistere en enge reis om zijn baasje, Alicia, te redden van de wereld van dromen en verwrongen kinderfantasieën. Wie anders dan het oude, stoffige speelgoed van het meisje zal vechten voor het leven van het volwassen meisje?

video
play-rounded-fill

Over The Darkest Tales

The Darkest Tales is een lang en interessant verhaal met veel bekende personages en decors uit sprookjes. Tijdens de reis zul je een aantal van de moeilijkste vragen van het leven meer dan eens moeten beantwoorden.

Kenmerken

Je ziet personages uit je kindertijd in ‘Happily Never After’, maar het zal waarschijnlijk geen blij weerzien worden. De peperkoekmannen zijn uit op bloed, Doornroosje ziet eruit alsof ze al een paar honderd jaar niet heeft geslapen en de kleine zeemeermin lijkt meer op een zeeheks dan op een onschuldig kind van de golven.

Teddy Scissorpaws zegt: Onze held blijkt een manusje van alles te zijn. Hij maakte een boog en wapens voor close combat uit een schaar, en hij gebruikt naalden als krachtige pijlen en als haken om te klimmen. Als je tegen het kwaad vecht, kan alles.

Alleen duisternis ligt in het verschiet: elk level speelt zich af in een verwrongen versie van een bekende sprookjeswereld vol gevechten, obstakels en geheimen. Tijdens deze reis zul je ervaring opdoen, je vaardigheden beheersen en uitbreiden, en vele uitdagingen aangaan, zoals het vechten tegen bloeddorstige rubberen eendjes en het verkennen van het kasteel van de reuzen in de wolken.

Het verhaal van de game The Darkest Tales is diep en mysterieus. Terwijl je vooruit gaat en monsters doodt, leer je meer over deze nachtmerrieachtige wereld. Hoe gaat dit verhaal eindigen? Wat je doet, is aan jou.

In de Nintendo Switch eShop kun je nu The Darkest Tales vinden.