The Devil Within: Satgat aangekondigd

The Devil Within: Satgat aangekondigd

The Devil Within: Satgat, een nieuwe 2.5D actieplatformer voor de Nintendo Switch, werd getoond door Newcore Games. Op dit moment staat de game gepland voor 2023.

video
play-rounded-fill

Over The Devil Within: Satgat

Toen de mysterieuze Black Stone Tower verscheen, veranderde het de eens zo vredige wereld van Joseon voorgoed. In het begin maakte de energie die uit de toren kwam het land rijk, maar naarmate de macht groeide, kwamen er boze geesten naar buiten en namen de levenden over. Krijgers probeerden de invasie te stoppen door de toren op te blazen, maar ze werden verraden en faalden.

Probeer hoop te vinden in een wereld van verdriet

De wereld is vernietigd en de meeste mensen en dieren die er vroeger op leefden, zijn veranderd in boze geesten die van plaats naar plaats gaan. Je speelt als de mysterieuze krijger Rip Kim, de laatste in zijn soort. Alleen hij kan de verloren zielen vinden, die misschien nog steeds mensen zijn, en ze naar een plek leiden om te rusten.

Strijd in Firece-gevechten

Het is aan jou om de demonen te elimineren die deze wereld zijn binnengekropen. Vecht tegen krachtige demonen met je zwaardvaardigheden en schietvaardigheden, die je tijdens het spelen kunt verbeteren. Alleen de sterkste mensen zullen de strijd kunnen doorstaan ​​en iedereen kunnen redden.

Accepteer dat boze geesten macht hebben

Terwijl je het spel speelt, leer je een duistere waarheid: de beste manier om boze geesten te doden is door er zelf een te worden. Elke keer dat je een geest doodt, komt zijn duistere kracht naar jou toe. Reis verder de onbekende landen in om aanwijzingen te ontdekken die je helpen je lichaam onder controle te houden terwijl het steeds slechter wordt.

Ontdek wat er gaande is in A Dark World

De mysterieuze Black Stone Tower heeft alles veranderd. Verken een vreemde wereld met verborgen plekken en krachtige objecten. Maar wees voorzichtig met wat je doet met wat je vindt, want sommige geheimen kunnen je doden.

Enorme wereld die allemaal verbonden is

Verken een wereld met veel verschillende plaatsen, zoals verlaten steden, rotsachtige bergen, dichte bossen, militaire bases en meer. Als je door deze gebieden loopt, zul je merken dat sommige paden zijn geblokkeerd totdat je sterk genoeg bent om ze te passeren. Dood gevaarlijke vijanden zodat je naar het volgende level kunt gaan. Verken elk gebied zorgvuldig om upgrades en vaardigheden te vinden die je sterker zullen maken voor de uitdagingen die voor je liggen.

The Devil Within: Satgat zal digitaal beschikbaar zijn via de Nintendo Switch eShop.