The DioField Chronicle – Gamewereld trailer

The DioField Chronicle – Gamewereld trailer

Square Enix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor The DioField Chronicle. Deze keer gaat de trailer over de wereld van het spel. Tot nu toe is de zeven minuten durende video alleen in Japan vertoond.

video
play-rounded-fill

Over The DioField Chronicle

Een nieuwe simulatie-RPG met geavanceerde graphics wordt geboren.

Een gloednieuw simulatie-rollenspel van Square Enix. We hebben een simulatie-RPG gemaakt door onze vaardigheden en ervaring in het maken van geweldige verhalen te combineren met realtime strategische elementen. Op het eerste gezicht lijkt het misschien op andere simulatie-RPG’s, maar het biedt iets nieuws. Het verhaal en de gameplay van deze game zijn beide heel anders dan al het andere dat er is.

Belangrijkste kenmerken

Nieuw simulatie-rollenspel van Square Enix – Een nieuw simulatie-rollenspel dat een episch verhaal vertelt over oorlog en eer. Bevat een unieke wereld met prachtige graphics die fantasie, middeleeuwse en moderne elementen combineren, evenals een realtime vechtsysteem dat zowel diep als nieuw is.

Realtime gevechten die diep en strategisch zijn: in dit spel win je gevechten door snel uit te zoeken wat er op het veld gebeurt en bevelen te geven die profiteren van de sterke en zwakke punten van je troepen om de overhand te krijgen op je tegenstander. Gebruik je vaardigheden, klassen (type troepen) en uitrusting op slimme manieren om de vijand aan te vallen en je missie te voltooien.

Realistische gevechtsscènes in “diorama”-stijl – De natuurlijke omgeving en culturen van het eiland DioField, samen met de unieke “diorama”-achtige texturen, zorgen voor een heldere en mooie look.

The DioField Chronicle komt op 22 september 2022 over de hele wereld uit voor Nintendo Switch.