The DioField Chronicle – Gratis grote inhoudsupdate komt in maart 2023

The DioField Chronicle – Gratis grote inhoudsupdate komt in maart 2023

De DioField Chronicle krijgt volgens Square Enix in maart een gratis content-update. Deze update bevat een aanzienlijke hoeveelheid nieuw materiaal, zoals een nieuw scenario, wapen, vaardigheden, modus en moeilijkheidsgraad.

video
play-rounded-fill

Belangrijke details van de inhoudsupdate

  • Waltaquin Redditch speelt in een andere situatie die niet in het hoofdverhaal wordt verteld. In dit scenario, beschikbaar na het voltooien van hoofdstuk 5, bestuur je Waltaquin terwijl je doelen voltooit. De laatste baas zal “Behemoth” zijn.
  • Nieuw wapen “Grimoire” – Je kunt Waltaquins gespecialiseerde wapen “Grimoire” uitrusten in het nieuw toegevoegde scenario, dat talenten kan gebruiken om troepen op te roepen en in verschillende vormen te transformeren.
  • Nieuwe vaardigheden – “Necromantie”, een nieuw talent, kan worden gebruikt om een ​​Skull Knight te toveren. Met het nieuwe talent “Necrotame” kun je je soldaten in Skull Dragons veranderen en dodelijke vaardigheden ontketenen.
  • “Extra-modus” van hoge moeilijkheidsgraad – Een modus waarin tegenstanders van hoog niveau uit hoofdstuk 1 tevoorschijn komen. Dit wordt opgenomen als een functie van “New Game+”, waarmee je je niveaus, wapens en vaardigheidsbomen kunt behouden na het voltooien van het hoofdperceel.
  • Nieuwe moeilijkheidsgraad “Zeer moeilijk” – De moeilijkheidsgraad “Zeer moeilijk” biedt meer moeilijke ontmoetingen met minder fragmentdrops, lagere gebruiksfrequentie en cooldowns van tegenstanders, beperkte opwekkingstijd en HP-herstel, enzovoort.

Over de DioField Chronicle

Dit zijn de opnames van een legendarische huurlingenband.

Een gruizig, meeslepend verhaal tot leven gebracht met behulp van geavanceerde technologie.

‘Real Time Tactical Warfare’ (RTTB) is een nieuw, zeer strategisch real-time gevechtssysteem.

De start van een nieuwe strategische RPG gemaakt door een getalenteerd en ervaren ontwikkelingsteam.

Een geheel nieuwe strategische RPG die het epische verhaal van strijd en eer vertelt. Met een unieke en verbluffende omgeving die fantasie, middeleeuwse en hedendaagse thema’s combineert, evenals een geavanceerd maar nieuw real-time oorlogsvoeringssysteem.

Tactische gevechten die diepgaand, strategisch en realtime zijn

Gevechten in dit spel worden gekenmerkt door real-time beoordelingen van slagveldomstandigheden en het leveren van beslissende commando’s die de sterke en beperkte krachten van je strijdkrachten gebruiken om een ​​voorsprong op je tegenstander te krijgen. Maak intelligent gebruik van een reeks vaardigheden, klassen en uitrusting om je taak te vervullen.

Gevechtsscènes in “diorama”-stijl

Rijk realistische weergaven van de instellingen van DioField vermengd met kenmerkende graphics in “diorama”-stijl terwijl je je legers leidt als een commandant.

Ad