The DioField Chronicle – Gratis grote inhoudsupdate maart 2023

The DioField Chronicle – Gratis grote inhoudsupdate maart 2023

De DioField Chronicle krijgt in maart 2019 een gratis update met nieuwe content, volgens een recente aankondiging van Square Enix. De bovengenoemde update bevat een aanzienlijke hoeveelheid nieuw materiaal, waaronder een nieuw scenario, wapen, reeks vaardigheden, gameplay-stijl en uitdagingsniveau.

video
play-rounded-fill

Gratis grote inhoudsupdate maart 2023

  • Waltaquin Redditch speelt de hoofdrol in het nieuwe scenario, dat een ander scenario is dan het scenario dat in het hoofdperceel wordt verteld. Na het voltooien van hoofdstuk 5 ontgrendel je dit scenario en neem je de controle over Waltaquin over. In dit scenario baan je je een weg door veel opdrachten. Als laatste baas zal “Behemoth” verschijnen.
  • ‘Grimoire’, een nieuw wapen: in het nieuw toegevoegde scenario heb je de mogelijkheid om Waltaquins gespecialiseerde wapen, ‘Grimoire’, uit te rusten, dat de mogelijkheid heeft om talenten te gebruiken om troepen op te roepen en in verschillende vormen te veranderen. Bovendien kan het transformeren in verschillende vormen.
  • Necromantie, een van de nieuwe vaardigheden, kan worden gebruikt om een ​​Skull Knight op te roepen wanneer deze is geactiveerd. Necrotame is een nieuw talent dat kan worden gebruikt om een ​​van je troepen in een Skull Dragon te veranderen, waarmee je krachtigere vaardigheden kunt ontketenen.
  • ‘Extra-modus’ voor moeilijkere uitdagingen is een gameplay-optie waarin vijanden van hoog niveau al in hoofdstuk 1 in het spel verschijnen. Wanneer je het hoofdperceel hebt voltooid, kun je je niveaus, wapens, en vaardigheidsbomen in de “New Game+”-modus van het spel. Deze functie wordt in de nabije toekomst geïntroduceerd.
  • Nieuwe moeilijkheidsgraad “Zeer moeilijk” – De moeilijkheidsgraad “Zeer moeilijk” introduceert meer moeilijke ontmoetingen met onder andere minder fragmentdrops, verminderde gebruiksfrequentie en cooldowns van tegenstanders, beperkte opwekkingstijd en HP-herstel, en andere veranderingen.

Over The DioField Chronicle

Dit zijn de opnames van een huurlingenband die in de loop van hun carrière legendarisch werd.

Een duister en meeslepend verhaal dat gebruikmaakt van de meest recente technologische ontwikkelingen om het tot leven te brengen.

Real Time Tactical Battle, of kortweg RTTB, is een gloednieuw real-time vechtsysteem dat sterk de nadruk legt op strategie.

Het begin van een nieuw strategisch rollenspel, gebouwd door een ontwikkelingsteam dat zowel bekwaam als ervaren is.

Een geheel nieuwe strategische rollenspelvideogame die een episch verhaal vertelt over strijd en eer. Een real-time vechtsysteem dat zowel complex als vooruitstrevend is, naast een unieke en verbluffende setting die een samensmelting is van fantasie, middeleeuwse en hedendaagse elementen.

Gevechten die diepgaand, strategisch en in realtime worden uitgevochten

De uitkomst van de gevechten in dit spel wordt bepaald door het vermogen van de speler om de toestand van het slagveld in realtime te analyseren en effectieve commando’s te geven die gebruikmaken van de sterke punten en beperkingen van hun eigen soldaten om een ​​voorsprong op hun tegenstander te krijgen . Om je doel met succes te bereiken, moet je strategisch gebruik maken van een breed scala aan vaardigheden, klassen en uitrustingsstukken.

â– Realistische vechtscènes in “diorama”-stijl

Rijk gedetailleerde weergaven van de omgeving van het eiland DioField vermengd met unieke beelden op de manier van een “diorama”, terwijl je je soldaten aanvoert als een commandant.