The DioField Chronicle – Launch trailer

The DioField Chronicle – Launch trailer

De DioField Chronicle zal pas over een week verschijnen, maar Square Enix heeft er al een trailer voor gemaakt. De DioField Chronicle werd in maart aangekondigd voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over de DioField Chronicle

Een ruig en meeslepend verhaal dat de nieuwste technologie gebruikt om het tot leven te brengen. “Real Time Tactical Battle” (RTTB) is een nieuw realtime vechtsysteem met veel strategische diepgang. Een bekwaam en ervaren ontwikkelingsteam heeft de start gemaakt van een nieuwe Strategy RPG.

Kenmerken

  • Een gloednieuw strategisch rollenspel met een episch verhaal over oorlog en eer. Met een unieke en mooie wereld die fantasie, middeleeuwse en moderne elementen combineert, en een realtime vechtsysteem dat zowel diep als nieuw is.
  • Tactische gevechten die diep, strategisch en in realtime plaatsvinden: in dit spel worden gevechten gewonnen door de situatie op het slagveld in realtime te evalueren en bevelen te geven die profiteren van de sterke en zwakke punten van je troepen om te verslaan je tegenstander. Gebruik een verscheidenheid aan vaardigheden, lessen en hulpmiddelen op slimme manieren om je missie te voltooien.
  • Realistische gevechtsscènes in ‘diorama’-stijl: terwijl je als een generaal het bevel voert over je troepen, worden de omgevingen van het eiland DioField weergegeven in een unieke ‘diorama’-stijl met veel detail.

De DioField Chronicle voor Nintendo Switch is vanaf 22 september 2022 beschikbaar voor fans.

Ad