The DioField Chronicle – Release datum

The DioField Chronicle – Release datum

Square Enix zei zojuist dat The DioField Chronicle in september uitkomt en heeft nu een nieuwe trailer voor de game uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over The DioField Chronicle

De tijd van mythen is voorbij en er komt een tijd van grote problemen.

Oorlog is al jaren aan de gang in de wereld van mensen.

In het midden van het vuur en de chaos verschijnt een groep elite huurlingen genaamd Blue Fox. Hun verhalen en dappere acties zullen nog eeuwenlang worden verteld.

Maar als alles voorbij is, zal “Blue Fox” dan hoop of de donkerste tragedie gaan betekenen?

Functies

Een nieuw strategisch rollenspel van Square Enix: een gloednieuw strategisch rollenspel met een episch verhaal over oorlog en eer. Met een unieke en prachtige wereld die fantasie, middeleeuwse en moderne elementen combineert, en een realtime vechtsysteem dat zowel diep als nieuw is.

Gevechten die diep en strategisch zijn en in realtime plaatsvinden

In dit spel worden gevechten beslist door in realtime uit te zoeken wat er op het veld gebeurt en door bevelen te geven die profiteren van de sterke en zwakke punten van je troepen om je tegenstander te verslaan. Gebruik een verscheidenheid aan vaardigheden, lessen en hulpmiddelen op slimme manieren om je missie te voltooien.

Realistische gevechtsscènes in “diorama”-stijl

Terwijl je als een generaal het bevel voert over je troepen, worden de omgevingen van het eiland DioField weergegeven in een unieke “diorama”-stijl met veel detail.