The Drifter aangekondigd

The Drifter aangekondigd

Powerhoof onthulde dat zijn nieuwste game The Drifter in de toekomst naar Nintendo Switch komt.

Het point-and-click-avontuur volgt een aangespoelde oude man terwijl hij wordt gedood nadat hij zelf getuige was geweest van een brutale moord – om daarna snel weer tot leven te komen!

video

The Drifter gaat over

Mick Carter is nu al een tijdje aan het afdwalen – hij is nooit lang op een plek gebleven, van baan naar baan. Gedwongen om terug te keren naar zijn oude thuisstad, is hij getuige van een gewelddadige moord, achtervolgd door mysterieuze gewapende mannen en gedood.

En dat is nog maar het begin van Mick’s problemen.

Zijn bewustzijn scheurde weg, stak terug in zijn eigen lichaam seconden voor zijn dood …

Ingelijst voor de moord waar hij getuige van was, gekweld door zijn eigen verleden en achtervolgd door het gevoel dat iets hem vanaf de andere kant volgde …

Volg Mick terwijl hij voor het eerst in een gek web van duistere bedrijven, moord en de duizend jaar obsessie van een gek wordt gezogen.

Gameplay

De Drifter is een 2D point-and-click-avontuur in de klassieke stijl. Aan de hand van de recente heropleving van het genre ligt de nadruk op het verhaal, waarbij het oplossen van puzzels de lijm is die het samenbindt in plaats van de focus.

Mick is een behoorlijk praktische kerel, en dus zijn puzzels nuchter, ontworpen om onopvallend te zijn en een onderzoekend gevoel te geven. We houden het tempo snel en soepel, je zult nooit lang verloren ronddwalen – Mick wordt door het verhaal met een goede clip voortbewogen, van de ene situatie naar de andere, met nauwelijks een moment om op adem te komen.

Belangrijkste kenmerken

  • Een pulpavontuurthriller uit de geest die je Crawl en Peridium bracht.
  • Een boeiende achtbaan van een verhaal – Tekening op King, Crichton en Carpenter, met een vleugje Ozploitation uit de jaren 70.
  • Aanwijzen en klikken of controller – Met unieke LOOK-360 ™ * -technologie (* geen handelsmerk).
  • Broedende dark-synth filmische score.
  • Volledig ingesproken – Met de vocale stijl van Adrian “YeOldShimpEyes” Vaughan en vele anderen.
Ad