The Elder Scrolls: Blades vereist online connectie

The Elder Scrolls: Blades vereist online connectie

The Elder Scrolls van Bethesda: Blades voor onderweg op je Nintendo Switch vereisen een constante internetverbinding. Bethesda overweegt een offline modus, maar zoals het er nu uitziet, heb je toegang tot internet nodig om de game te spelen.

Vereisten

Moet de Nintendo Switch-versie van de game nog steeds een constante internetverbinding hebben om te kunnen spelen?

Lafferty: Ja. Dat zal het wel, maar een offline modus is iets dat we zeker van veel mensen voor de game in het algemeen horen, dus dat is iets waar we altijd naar kijken – zoals hoe we het zouden doen.

We willen ervoor zorgen – de online game, we voegen PvP toe in de herfst, we willen ervoor zorgen dat cheaten geen probleem is. Dus het is zo, hoe doen we een online modus die logisch is? Op dit moment hebben we een internetverbinding nodig, maar in de toekomst is het iets dat we kunnen toevoegen als we er een goede oplossing voor kunnen hebben.

Carofano: En er zijn veel dingen die we er ook naar toe zullen brengen, zoals de Arena-modus: vechten tegen je vrienden, bezoeken aan de steden van je vrienden. Er zijn dus veel nieuwe functies die echt zullen profiteren van verbonden zijn en verbonden zijn met je vrienden.

Over The Elder Scrolls: Blades

Van de Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van Skyrim, komt The Elder Scrolls: Blades – een klassieke kerker-crawler opnieuw bedacht. De Blades, de topagenten van het rijk, worden gedwongen in ballingschap te gaan. Op de vlucht keer je terug naar je geboortestad en vind je het vernietigd.

Kenmerken

  • Quest – Ervaar verbluffende kerkeravonturen.
  • Creëren – Creëer en pas je stad aan en herstel deze naar grootheid.
  • Verover – Verover je vrienden en rivalen in epische één-op-één Arena-gevechten.
  • Maken – Maak elk personage dat je wilt en ontdek unieke wapens, bepantsering en vaardigheden.
  • Master – Beheers de eindeloze afgrond met een geavanceerd vechtsysteem.
Ad