The Escapists: Complete Edition komt

The Escapists: Complete Edition komt

Team17 heeft aangekondigd dat de originele Escapists “later dit jaar” naar de Nintendo Switch zullen komen. Deze versie wordt “The Escapists: Complete Edition” genoemd.

video

Alle DLC die werd uitgebracht op de pc-versie wordt opgenomen, evenals 9 bonuskaarten. Een van de bonuskaarten is nog nooit eerder op consoles te zien geweest.

Ontsnappen is niet eenvoudig. Je zult rond het strenge gevangenisschema moeten werken en de ongewenste aandacht van bewakers moeten vermijden!

Je hebt wat geld nodig om je plan in de praktijk te brengen, dus wees voorbereid op een baan in de gevangenis of doe gunstverzoeken voor medegevangenen om die essentiële fondsen te verdienen. Gebruik je zuurverdiende geld om ruilhandel met handelaars voor gereedschap en het maken van benodigdheden, en zorg ervoor dat je een goede schuilplaats vindt voor je stash. En vergeet niet op te letten tijdens het appèl om te voorkomen dat een cel wordt geschud – je zou die felbegeerde schop die je zo hard hebt bewerkt niet willen verliezen!

De Escapists: Complete editie features

  • 15 unieke gevangenissen om te ontsnappen – van de minimale beveiliging van Center Perks tot de harde grenzen van het Stalag Flucht POW-kamp, ​​dit is de meest inhoudelijke versie van The
  • Escapists die ooit op de console is uitgebracht
  • Omvat alle DLC-pakketten – Alcatraz, Escape Team, Duct Tapes zijn Forever, Santa’s Sweatshop en
    Fhurst Peak Correctional Facility die voorheen exclusief was voor de pc-release
  • Meerdere manieren om te ontsnappen – Een verscheidenheid aan methoden om je weg te vinden, inclusief uitgraven en inbeslagnames van gevangenen!
  • 10 verschillende banen – Neem het op tegen gevangenis banen om je duivelse plannen te financieren, inclusief wasserij, conciërge, metaalwinkel, keuken, kleermaker, leveringen en tuinman
  • Diep handwerksysteem – Verzamel de benodigde items die je nodig hebt om items te maken voor je ontsnappingsplan.
  • Handgereedschap zoals snijders, schoppen, plaatstouwen en wapens zoals de Sock Mace, kammes of kop gesmolten chocolade!
Ad