The Fall komt op 10 mei

The Fall komt op 10 mei

Een recente eShop vermelding heeft onthuld dat The Fall op donderdag 10 mei in de Nintendo Switch eShop zal arriveren. We hebben al de tweede game op het systeem, maar het is nu tijd voor spelers om de eerste game te ervaren.

Meer over The Fall

Neem de rol aan van ARID, de kunstmatige intelligentie aan boord van een hightech gevechtsuitrusting. ARID’s programma wordt geactiveerd na een crash op een onbekende planeet. De menselijke piloot in de gevechtsuitrusting is bewusteloos en het is de plicht van ARID om hem ten koste van alles te beschermen!

Terwijl ze verder gaat in haar verwrongen en vijandige omgeving, gedreven om medische hulp te zoeken voordat het te laat is, dwingt de realiteit van wat er op deze planeet gebeurde, ARID om na te denken over haar eigen protocollen. ARID’s reis om haar piloot te redden daagt uiteindelijk de regels uit die haar drijven.

The Fall is een unieke combinatie van adventure-game puzzels oplossen en side-scroller actie, alles geplaatst in een donker en sfeervol verhaal. Verkenning zal van groot belang zijn om je avontuur te overleven. Gebruik ARID’s zaklamp om een ​​groot aantal interactieve objecten te ontdekken. Als wat je ontdekt vijandig is, schakel dan je laserzicht in en trap wat metaal! Bereid je voor op een verontrustende reis terwijl je vecht, onderzoekt en nadenkt over je weg vooruit, en de wereld van ARID uitbreidt, ondanks haar protocollen.

video
play-rounded-fill

Ad