The Forbidden Arts komt op 7 Augustus

The Forbidden Arts komt op 7 Augustus

Actieavontuurtitel The Forbidden Arts heeft eindelijk een releasedatum. Je kunt de op Fable geïnspireerde titel spelen op je Nintendo Switch op 7 augustus.

video
play-rounded-fill

Over The Forbidden Arts

The Forbidden Arts is een actie-adventure platformer met een focus op ontdekking en verkenning. Wanneer de held van het spel, Phoenix, de raad van een druïde zoekt om zijn visies te begrijpen, maakt ze de latente pyromantie in hem wakker. Dit begint een epische reis van het bescheiden begin van Phoenix terwijl hij het element vuur probeert te beheersen.

Belangrijkste kenmerken

  • Vijf werelden met meerdere niveaus, zes eindbaasgevechten, meer dan 30 verschillende vijanden, 12 uur speelplezier en hoogwaardige, met de hand geschilderde kunststijl.
  • Richt je pyromancervlam in om verwoestende aanvallen uit te voeren op vijanden en bazen, bescherm jezelf tegen schade en manipuleer de omgeving.
  • Verken enorme werelden met de mogelijkheid je voortgang bijna overal en altijd te bewaren. Je zult afwisselen tussen 2D-gameplay terwijl je in kerkers en 3D-gameplay bent tijdens het verkennen van de Overworld.
  • Test je wendbaarheid terwijl je muren welft, sprong tussen de gaten, klimt met wijnstokken en manoeuvreer door verschillende verschillende omgevingen vol obstakels en uitdagingen.
  • Vooruitgang door een boeiende verhaallijn na een jongeman die de waarheid over zichzelf opzoekt en een groots avontuur van oude magie vindt.
  • Begeef je op speurtochten van vriendelijke NPC’s en los puzzels op die je tegenkomt.
  • Ontdek lang vergeten geheime items en locaties om vaardigheden te ontgrendelen en verdiensten te verdienen.

The Forbidden Arts zal worden geprijsd op $ 14,99 in de eShop.