The Good Life komt 15 Oktober

The Good Life komt 15 Oktober

Uitgever Playism en ontwikkelaars White Owls en Grounding hebben een nieuwe releasedatum aangekondigd voor The Good Life op Nintendo Switch.

Dit nieuwe mysterie-avonturenspel van Hidetaka “Swery” Suehiro van Deadly Premonition zal nu op 15 oktober verschijnen voor Switch en andere platforms. Er is ook een nieuwe trailer gedeeld;

video
play-rounded-fill

About The Good Life

The Good Life is een game die zich afspeelt in een niet al te grote open wereld vol bizarre elementen en coole spelmechanica. Jij bent Naomi, een journalist uit New York City, en je staat op het punt om Rainy Woods te onderzoeken. Dit dorp zou het gelukkigste dorp van het Engelse platteland zijn. Naomi zit diep in de schulden. Om dit te betalen moet ze een opdracht voor een groot bedrijf voltooien.

Rainy Woods herbergt ook een groot geheim. Bij volle maan veranderen de bewoners in katten en honden. Als speler kun je genieten van het dorpsleven terwijl je verschillende geheimen ontdekt.

  • Maak foto’s en upload ze naar de virtuele website “Flamingo” om geld te verdienen
  • Als je eenmaal dieper in het verhaal bent, kun je zelf in een hond of kat veranderen. Katten kunnen muren beklimmen en kleine dieren vangen, terwijl honden geuren kunnen oppikken, gaten kunnen graven en beesten kunnen bestrijden.
  • Reis op schapen door regenachtige bossen
  • Los een moord op in dit vredige dorp
  • Verken elke hoek van het bizarre, innemende dorp Rainy Woods
Ad