The Good Life komt zomer 2021

The Good Life komt zomer 2021

Uitgever The Irregular Corporation en ontwikkelaars White Owls Inc. en Grounding Inc hebben een nieuw release-venster aangekondigd voor The Good Life op de Nintendo Switch.

The Good Life is een andere eigenzinnige titel van Deadly Premonition-bedenker Hidetaka “Swery” Suehiro, en volgt een New Yorkse fotograaf die het mysterieuze stadje Rainy Woods onderzoekt, waarvan de inwoners ‘s nachts in katten en honden veranderen.

De titel wordt in de zomer van 2021 uitgebracht voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over The Good Life

Welkom in de Rainy Woods

Naomi Hayward bevindt zich ver van haar huis in New York. Vanuit haar diepte en verdrinken in schulden, krijgt ze van de krant The Morning Bell de opdracht om het mysterie achter Rainy Woods te ontrafelen, een Engelse plattelandsstad die wordt beschouwd als de ‘gelukkigste ter wereld’.

Met haar camera in de aanslag begint ze haar onderzoek, maar ontdekt al snel dat de stad – en haar wonderbaarlijk eigenzinnige inwoners – veel geheimen verbergt. Niet in de laatste plaats waarom ze ‘s nachts in katten en honden veranderen. Gevangen in de betovering van de stad moet Naomi haar nieuw gevonden dierenvaardigheden gebruiken om de waarheid over Rainy Woods te achterhalen.

video
play-rounded-fill

Stel je fotografische vaardigheden op de proef

Gebruik je camera om het mysterie van Rainy Woods te doorgronden door foto’s te maken voor de krant The Morning Bell om opdrachten te voltooien. Ze zullen je betalen voor je moeite, maar het lijkt erop dat je al een grote schuld uitstaat. Misschien is het gemakkelijker om foto’s te maken met de populairste trends op de sociale app Flamingo om je fans tevreden te stellen? Dat zou u een aardige cent moeten opleveren en u moeten helpen uw schuld af te bouwen.

Transformeren, verplaatsen en volgen

Transformeer in een kat of hond om unieke vaardigheden te ontgrendelen en te gebruiken! Breid je verkenningsgebied uit terwijl je als kat springt en klimt door de stad. Of spoor dorpelingen op met je scherpe reukvermogen.

Een delicate evenwichtsoefening

Uw inkomsten uit commissies, Flamingo en parttime banen in de stad zullen u een behoorlijk inkomen opleveren. Waarom zou u zich niet verdiepen in de geneugten van Rainy Woods? Groenten telen in je tuin? Uw kookrepertoire uitbreiden? Verken de wildernis? Samen met de lokale bevolking een drankje drinken in de pub? Of help ze en leer ze een beetje beter kennen. De dagen zijn van jou om te vullen met wat je maar wilt, maar onthoud: het cultiveren van een goed leven is een evenwichtsoefening!

Ga eropuit en ontdek

Bekijk wat Rainy Woods te bieden heeft! Trek erop uit om de omringende landschappen te verkennen, ontgrendel wegstenen en campings om uit te breiden hoe ver je kunt reizen – of misschien zal het rijden met een schaap over de glooiende heuvels je het meeste plezier brengen!