The Good Life uitgesteld tot herfst 2021

The Good Life uitgesteld tot herfst 2021

Hidetaka “Swery” Suehiro’s aankomende avonturengame The Good Life is helaas vertraagd voor Nintendo Switch en andere platforms.

Hoewel oorspronkelijk gepland voor een release in de zomer van 2021, wordt The Good Life nu gelanceerd in de herfst van 2021. Deze wijziging in de releaseperiode gaat gepaard met een wijziging van de uitgever van The Irregular Corporation naar Playism.

video
play-rounded-fill

Over The Good Life

Welkom bij Rainy Woods

Journaliste Naomi Hayward verdrinkt in de schulden en is aan het einde van haar latijn. Na het verzoek van de krant The Morning Bell te hebben geaccepteerd om ‘het mysterie van een klein Engels stadje te ontrafelen’, bevindt Naomi zich ver van haar huis in New York, in Rainy Woods, bekend als ‘de gelukkigste plek ter wereld’…</p >

Ontdek de waarheid achter een overvloed aan mysteries en zelfs een moord in een gelukkig stadje

Bij het begin van haar onderzoek realiseert Naomi – camera in de hand – zich al snel dat de stad en haar excentrieke bewoners allerlei geheimen verbergen.

Ze ontdekt een onverklaarbaar fenomeen waarbij de stedelingen veranderen in katten en honden als de avond valt… Dan, terwijl ze dat specifieke mysterie onderzoekt, vindt er een moord plaats.

Ontdek de waarheid over Rainy Woods, het kleine, saaie stadje dat Naomi ‘de hel op aarde’ noemt.

Los mysteries op als mens, kat of hond!

Naomi kan uiteindelijk zelf veranderen in een kat of hond. Verander in een kat en krijg de mogelijkheid om door de stad te springen en te klimmen om te verkennen; of verander in een hond en gebruik je scherpe reukvermogen om de inwoners van de stad te volgen.

Gebruik je respectieve vaardigheden als mens, kat en hond verstandig om de verschillende mysteries en incidenten waarmee je te maken krijgt gemakkelijker op te lossen.

Maak foto’s om uw schuld terug te betalen

Het totale bedrag dat Naomi verschuldigd is, is… nou, het is behoorlijk slecht. Als journaliste kan ze geld verdienen door op verzoek van The Morning Bell en de inwoners van de stad foto’s te maken van Rainy Woods.

Als het haar lukt om foto’s te maken van wat er trending is op de sociale-mediasite ‘Flamingo’ en haar aantal volgers te vergroten, kan ze misschien genoeg geld verdienen om het leven in dit kleine stadje zo veel te verdienen makkelijker.

Geniet van het leven in een kleine stad

Zolang je in Rainy Woods het geld hebt, kun je genieten van een gratis en gemakkelijk leven.

Groenten kweken in je tuin, je culinaire vaardigheden bijspijkeren, de vlakten verkennen, een drankje drinken met je stadsgenoten in de plaatselijke pub…

Blijf gevoed, slaap veel, zorg dat u er mooi en schoon uitziet en geniet van het dagelijkse leven in Rainy Woods.

Verken de uitgestrekte en uitgestrekte stad Rainy Woods

Rainy Woods zit vol met verschillende plekken, evenals een scala aan evenementen die wachten om te gebeuren. Verken de gebieden rond de stad om heiligdommen en kampeerterreinen te ontgrendelen, je mobiliteitsgebied uit te breiden en te genieten van de comfortabele open wereld. Op een schaap stappen en door de heuvels rijden is gewoon zo leuk!