The Great Ace Attorney Chronicles – 500,000+ exemplaren wereldwijd verkocht

The Great Ace Attorney Chronicles – 500,000+ exemplaren wereldwijd verkocht

The Great Ace Attorney Chronicles heeft volgens Capcom wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren verkocht, wat het een enorm succes voor het bedrijf maakt.

Het bedrijf heeft een aantal unieke kunstwerken gemaakt om het nieuws te herdenken, die je hierboven kunt zien. Capcom waardeert alle fans die de langlopende serie hebben gespeeld, die zich over verschillende platforms heeft verspreid en tot op de dag van vandaag een fantastische franchise is.

Over The Great Ace Attorney Chronicles

Terwijl je vecht in de rechtszalen van Victoriaans Londen en Japan, bereid je voor om “Bezwaar!” te roepen

Met dit dubbelpakket van Ryunosuke’s avonturen word je ondergedompeld in een dramatische maar vermakelijke en grappige wereld van bewijsverzameling, deductie en confrontaties in de rechtszaal.

Elke titel biedt vijf moordmysterie-afleveringen die zich afspelen in Japan en Londen aan het einde van de 19e eeuw, met alle drama, grappen, wendingen en ‘ommekeer’ die je mag verwachten van het juridisch verwarde erfgoed van Ace Attorney. Volg Ryunosuke Naruhodo, de voorouder van de steunpilaar van de serie Phoenix Wright, terwijl hij probeert de waarheden achter een internationale criminele samenzwering te achterhalen en een angstaanjagend verwarrende cold case op te lossen terwijl hij een opeenvolging van moeilijke processen navigeert. U wacht tientallen uren aan juridische stappen!

Voordat je naar de rechtbank gaat, ondervraag je getuigen, bestudeer je bewijzen en aanwijzingen en probeer je erachter te komen wie de misdaad heeft gepleegd. Je luistert naar getuigenissen, verhoort getuigen en presenteert bewijs in de rechtszaal. Het zou geen Ace Attorney-spel zijn als je niet “BEZWAAR!” zou kunnen schreeuwen. als je weet dat je de feiten en bewijzen hebt om de beschuldigingen van de aanklager te weerleggen en de onschuld van je cliënt te bewijzen.

Zelfs als dit je eerste Ace Attorney-game is, kun je dankzij de handige hulpfunctie meteen beginnen met je amateurspeuravonturen. Lukt het jou om deze verbijsterende puzzels op te lossen? Het spel is begonnen!

Ad