The Great Ace Attorney Chronicles bevat speciale video’s als extra bonus

The Great Ace Attorney Chronicles bevat speciale video’s als extra bonus

Capcom heeft een aantal nieuwe speciale bonusinhoud onthuld die zal worden opgenomen in The Great Ace Attorney Chronicles.

De bonusinhoud bestaat uit een reeks speciale video’s die voorheen exclusief waren voor evenementen zoals de Tokyo Game Show, en bevat het volgende:

  • Twee Special Comedy Court Skits met personages van Ace Attorney, volledig ingesproken.
  • Een speciale video genaamd Naruhodou Ryuunosuke Tsumibukaki Nanakakan (letterlijk Naruhodou Ryuunosuke’s Seven Days of Sin)

Deze video’s zijn niet langer officieel beschikbaar om nergens anders te bekijken, waardoor ze een leuke bonusfunctie zijn voor oude en nieuwe fans van de serie.

Vermoedelijk zullen deze video’s ook beschikbaar zijn in de Noord-Amerikaanse en Europese versies van de game, hoewel dit nog niet expliciet moet worden bevestigd. We zullen zeker terugkomen met meer details zodra ze binnenkomen.

Over The Great Ace Attorney Chronicles

Bereid je voor om “Bezwaar!” terwijl je vecht in de rechtszalen van Victoriaans Londen en Japan!

Dompel jezelf onder in een dramatische maar charmante en geestige wereld van het verzamelen van bewijsmateriaal, deductie en gevechten in de rechtszaal met dit dubbele pakket met de avonturen van de beginnende advocaat Ryunosuke.

Elke titel speelt zich af in het eind van de 19e eeuw in Japan en Londen en bevat vijf moordmysterie-afleveringen gevuld met al het drama, de lach, de wendingen en de “ommekeer” die je gewend bent van de legaal labyrintische erfenis van Ace Attorney. Sluit je aan bij Ryunosuke Naruhodo, voorvader van de steunpilaar Phoenix Wright, terwijl hij probeert de geheimen achter een internationale criminele samenzwering te achterhalen en een angstaanjagend verbijsterende cold case op te lossen, terwijl hij onderweg een reeks lastige processen aanpakt. Er wachten u tientallen uren advocaatactie!

In de loop van elke zaak spreek je met getuigen, onderzoek je bewijsmateriaal en aanwijzingen en probeer je de lafhartige bedoeling achter de misdaad af te leiden voordat je naar de rechtszaal gaat. In de rechtbank hoort u getuigenverklaringen, ondervraagt ​​u getuigen en presenteert u bewijsmateriaal. En het zou natuurlijk geen Ace Attorney-spel zijn als je niet “BEZWAAR!” als u weet dat u over de feiten en het bewijs beschikt die nodig zijn om de beweringen van de aanklager tegen te spreken en de onschuld van uw cliënt te bewijzen.

De game bevat een handige assistentiefunctie voor het geval je een doodlopende weg raakt in je onderzoek, dus zelfs als dit je eerste Ace Attorney-game is, kun je met gemak beginnen aan je amateur-speuravonturen! Kun jij deze slimme zaken oplossen? Het spel is begonnen!

The Great Ace Attorney Chronicles komt op 27 juli uit voor Nintendo Switch in het westen.

Ad