The Great Ace Attorney Chronicles – Nieuwe functies

The Great Ace Attorney Chronicles – Nieuwe functies

Tijdens Capcom‘s E3 2021-presentatie onthulden ze meer over de aanstaande The Great Ace Attorney Chronicles. The Great Ace Attorney Chroniclesis staat gepland voor lancering op 27 juli en is een dubbel pakket van de avonturen van beginnend advocaat Ryunosuke dat zich afspeelt in Japan en Engeland aan het einde van de 19e eeuw.

De nieuwste trailer, die werd onthuld, toont enkele functies van de game;

Over The Great Ace Attorney Chronicles

Dompel jezelf onder in een dramatische maar charmante en geestige wereld van bewijsvergaring, deductie en rechtszaalgevechten met dit dubbelpakket van de avonturen van beginnende advocaat Ryunosuke.

Elke titel speelt zich af in Japan en Engeland aan het einde van de 19e eeuw en bevat vijf moordmysterie-afleveringen vol met al het drama, de lach, de wendingen en de ‘ommekeer’ die je mag verwachten van de juridisch labyrintische erfenis van Ace Attorney. Sluit je aan bij Ryunosuke Naruhodo, de voorouder van de steunpilaar van de serie Phoenix Wright, terwijl hij probeert de geheimen achter een internationale criminele samenzwering te ontrafelen en een angstaanjagend verbijsterende cold case op te lossen, terwijl hij onderweg een reeks lastige processen aanpakt. Tientallen uren aan advocatenactie wachten op u!

In de loop van elke zaak spreek je met getuigen, onderzoek je bewijzen en aanwijzingen en probeer je de lafhartige bedoelingen achter de misdaad af te leiden voordat je naar de rechtszaal gaat. In de rechtszaal hoort u getuigenissen, kruisverhoort u getuigen en presenteert u bewijsmateriaal. En natuurlijk zou het geen Ace Attorney-spel zijn als je niet “BEZWAAR!” zou kunnen roepen. als je weet dat je de feiten en bewijzen hebt die nodig zijn om de beweringen van de aanklager tegen te spreken en de onschuld van je cliënt te bewijzen.

The Great Ace Attorney Chronicles bevat een handige hulpfunctie voor het geval je op een dood spoor loopt in je onderzoek, dus zelfs als dit je eerste Ace Attorney-game is, kun je gemakkelijk beginnen met je amateurspeuravonturen! Lukt het jou om deze slimme gevallen te kraken? Het spel is begonnen!

Ad