The Great Ace Attorney Chronicles pre-order

The Great Ace Attorney Chronicles pre-order

De Great Ace Attorney Chronicles zal naar het schijnt ook naar Noord-Amerika komen. Hoewel er in de regio geen beperkte of speciale editie is aangekondigd voor de game.

Capcom heeft onthuld dat degenen die het spel digitaal pre-orden, evenals vroege fysieke aankopen in Noord-Amerika, bonuskunst en muziek zullen ontvangen. En blijkbaar zou dit de eerste keer zijn dat deze bonussen aan de wereld worden vrijgegeven!

Over The Great Ace Attorney Chronicles

Bereid je voor om “Bezwaar!” terwijl je vecht in de rechtszalen van Victoriaans Londen en Japan!

Dompel jezelf onder in een dramatische maar charmante en geestige wereld van het verzamelen van bewijsmateriaal, deductie en gevechten in de rechtszaal met dit dubbele pakket met de avonturen van beginnende advocaat Ryunosuke.

Elke titel speelt zich af in het eind van de 19e eeuw in Japan en Engeland en bevat vijf moordmysterie-afleveringen gevuld met al het drama, de lach, de wendingen en de ‘ommekeer’ die je gewend bent van de legaal labyrintische erfenis van Ace Attorney. Sluit je aan bij Ryunosuke Naruhodo, voorouder van de steunpilaar Phoenix Wright, terwijl hij probeert de geheimen achter een internationale criminele samenzwering te achterhalen en een angstaanjagend verbijsterende cold case op te lossen, terwijl hij onderweg een reeks lastige processen aanpakt. Er wachten u tientallen uren advocaatactie!

In de loop van elke zaak spreek je met getuigen, onderzoek je bewijsmateriaal en aanwijzingen en probeer je de lafhartige bedoeling achter de misdaad af te leiden voordat je naar de rechtszaal gaat. In de rechtbank hoort u getuigenissen, ondervraagt ​​u getuigen en legt u bewijsmateriaal voor. En het zou natuurlijk geen Ace Attorney-spel zijn als je niet “BEZWAAR!” als u weet dat u over de feiten en het bewijs beschikt die nodig zijn om de beweringen van de aanklager tegen te spreken en de onschuld van uw cliĂ«nt te bewijzen.

De game bevat een handige assistentiefunctie voor het geval je onderzoek doodloopt, dus zelfs als dit je eerste Ace Attorney-game is, kun je met gemak beginnen aan je amateur-speuravonturen! Kun jij deze slimme zaken oplossen? Het spel is begonnen!

The Great Ace Attorney Chronicles, die The Great Ace Attorney: Adventures en The Great Ace Attorney 2: Resolve bevat, wordt op 27 juli 2021 uitgebracht voor de Nintendo Switch. De game wordt zowel fysiek als digitaal uitgebracht.

Ad