The Jackbox Party Pack 9 – Officiële trailer

The Jackbox Party Pack 9 – Officiële trailer

Een nieuwe trailer voor The Jackbox Party Pack 9 is nu online en de game komt binnenkort uit.

Alle games worden getoond in de trailer; Fibbage 4, Junktopia, Nonsensory, Roomerang en Quixort.

video
play-rounded-fill

Fibbage 4

De Jackbox Party Pack-serie bestaat al heel lang en Fibbage 4 is de nieuwste game in die serie. In dit gekke blufspel krijgt elke speler een waar feit met een sleutelwoord of een doorgestreepte zin. Ze moeten dan een leugen invullen die bij de blanco past om de andere spelers te misleiden. Je krijgt punten voor het achterhalen van de echte waarheid en om mensen je leugen te laten geloven. Fibbage 4 heeft een heleboel leuke nieuwe functies, zoals Fibbage Enough About You, Cookie’s VHS Vault, Fibbage Fan Questions en meer!

Junktopia

In Junktopia verandert een gekke tovenaar ongelukkige spelers in (hopelijk) slimme kikkers. Spelers proberen weer mensen te worden door oude dingen te vinden en ze grappige achtergrondverhalen te geven om ze waardevoller te maken. De speler die het meeste geld verdient, mag weer in een mens veranderen en wint de gunst van de tovenaar. Junktopia laat mensen buiten de gebaande paden denken en laat ze hun vertelvaardigheden oefenen met behulp van aanwijzingen.

Nonsensory

Nonsensory is een dwaas, ontspannen spel van perceptie en intuïtie waarbij je moet schrijven, tekenen en raden. Nonsensory geeft fans plezier en fantasie met creatieve aanwijzingen die hun NSP-niveaus (Nonsensory Perception) testen. Spelers moeten de geheime onzin die hun vrienden denken correct raden. Als ze het goed raden, krijgen ze veel punten.

Roomerang

Roomerang is een spel waarin je vragen beantwoordt, een rol speelt en je eigen competitieniveau meebrengt. In de wereld van een reality-tv-show moeten spelers vragen beantwoorden als hun gamepersona’s om status te verwerven en in het spel te blijven.

Quixort

In dit spel moeten spelers een reeks objecten sorteren op basis van een hint als ze op blokken vallen die worden geleid door schattige kleine robots. In deze sorteerfabriek voor trivia kunnen jij en je groep samenwerken om te praten over (waarschijnlijk schreeuwen) waar elk blok heen moet als het valt. Quixort Forever is een aparte spelmodus waarmee een enkele speler of een team kan zien hoe lang ze blokken kunnen blijven neerzetten voordat ze de top bereiken.

Dit najaar is het Jackbox Party Pack 9 beschikbaar in de eShop voor de Nintendo Switch.